Planiram da kupim ovaj kucni bioskop. vidim da ima HDMI izlaz pa pretpostavljam da to znaci da on moze da izbaci kvalitetnu sliku na moj LCD Tv.Voleo bih dal znam dal neko slucajno ima ovaj model, kakvi su mu utisci i veoma mi je bitna velicina titla za Divx filmove ? Inace Tv je 32` ako je to bitno za velicinu slova
Imas podesavanja za velicinu fonta u okviru programa,ja recimo koristim Kmplayer mislim da je najjaci program za te stvari a plus je freeware.Velicinu fonta podesis prema tvojoj vidnoj sposobnosti.Naravno ovo ti sve vazi ako gledas filmove preko TV out ,najkvalitetnije je preko hdmi izlaza ili ako nema hdmi ,nabavis dvi - hdmi adapter pa preko toga.Preko DVD playera kolko ja znam nema podesavanja velicine slova ,nego su fiksna.
Ne znam za taj kucni bioskop ali znam da ortak ima neki dvd/divx player koji ima predefinisane u sebi 3 velicine titla kao i boju titla pa tako moze da menja, zgodno je, nema sta. Inace u pitanju je neki xwave serije 5 ako se dobro secam, ma dzabe je, jos ima napred i usb.
Sto se tice tvog sistema i kvaliteta slike preko tog njegovog hdmi-a sve mi je to nekako diskutabilno, hdmi je vezan za HD rezolucije i slike, a on preko njega sigurno radi nekakvu interpolaciju pa samim tim je i slika diskutabilna, svakako ja bih ga probao pre kupovine, jer to je ipak dvd/divx player sto ti hoces da uzmes.
Koliko je meni poznato nijedan DVD/Divx plejer bez obzira kako se reklamira ne moze da pusti video u vecoj rezoluciji od standardne DVD rezolucije. Na primer sa neta skines neki HD 768 video i rekompresujes ga u Divx i kada ga pustis jedino mozes da dobijes poruku tipa rezolucija nije podrzana.
Ja sam ipak pazario ovo chudo i mogu vam reci da uopste nije lose. Zvuk je fantastican, slika takodje, snasao sam se i za bezicno povezivanje zvucnika nego imam problem sa titlom za DivX filmove, naime dvd ne prepoznaje nasa slova tipa ć č ž i sl pa bih zamolio nekoga ko zna da mi objasni kako da ovo podesim
Zamolio bih samo za jos jedan savet, posto fm antena koju sam dobio uz dvd lose hvata stanice ako neko moze da mi predlozi neku drugu antenu da kupim ili neko resenje ?
Sto se Divx titlova tice da bi dobio nasa slova moras da stavis na polski jezik cini mi se. Sada sam na poslu pa ne znam 100%. Provrti malo po meniju za jezike.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.