Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Misljenje o XORO 402 plus-iskustva
STRANA 1 OD 1
enofil Misljenje o XORO 402 plus-iskustva 27.12.2005. 09:42 T1222

status: user
broj poruka: 1

"Boze,daj mi smirenosti da prihvatim ono sto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono sto mogu i mudrosti da razlikujem jedno od drugog"
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner He he he... 27.12.2005. 23:19 #3542

status: user
broj poruka: 7769
E pa prijatelju ja sam ovaj post stavio na raspravu pre mesec dana doduse izneo sam licne utiske o SkyVision 966 uredjaju.
Tamo sam naveo da je to jedan obican lose obradjeni komad gvozdjurije koji je najverovatnije sklopljen u Novom Pazaru, te da je sitacija kao i sa farmerkama od pre deceniju i vise, zavrsna obrada jako losa ali moze da posluzi.

I pri tom stavu sam ostao i dan danas.

A sto se tice HORO uredjaja imam potpuno isto misljenje, to je isto sto je i ono moje sokocalo samo je lim malo bolje obradjen. Kad ga gledas u izlogu to je savrsenstvo, ali kad raspakujes kuci kutiju koju si doneo to je nesto sasvim drugo. E tako je i onaj primerak Sky Visiona koji sam ja video u radnji bio lep cist bez krzavo isecene maske etc... a kad sam raspakovao kuci ono sto sam kupio pa to ni visak lepka nije obrisan, prednja maska je mestimicno krzavo isecena popirlicno lose zalepljena na limeni oklop, ono famozno plavo svetlo je odavno presalo da radi, doduse upali se kad zena rasiri ves u blizini uredjaja (doduse ovu osobinu uredjaja nisu naveli u uputstvu), uputstvo ko da je na gestetneru radjeno i to tehnikom od pre deset godina. Ma poezija.

Cini se da onaj uredjaj koji Comtrade SKY (bez vizije naocara i tome slicnog) prodaje kao svoj izgleda ponajbolje ali mi je jako simptomaticno da sta tri pomenuta uredjaja imaju isti daljinski e sad da li je srebrni ili crni nebitno je (ali bakterije se ne dobijaju uz njega).

Kad bih se danas odlucivao uzeo bi Comtrade-ovu spravicu zato sto izgleda daleko najbolje a i zavrsna obrada je daleko bolja nego kod ostala dva uredjaje a cenovno je daleko povoljniji.

Moram da napomenem da cak i Philips DVD DivX plejer ima iste menije kao i ostali tako da je to sve krajnje simptomaticno sto ce reci da je to sve isto samo veliki trgovci lepe drugu etiketu, vala bas ko sa klima uredjajima.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs