Predlog za sat risiver+dekoder-deskrembler kartica za eng kanale sa eng titlom
STRANA 1 OD 1
operator
Predlog za sat risiver+dekoder-deskrembler kartica za eng kanale sa eng titlom
21.09.2008. 16:23
T12103
status: user broj poruka: 4262
Posto mi ni na jednom forumu niko nije napisao odgovor na moje pitanje preformulisacu ga. Dakle, da li ima neka kombinacija, koja bi sat. prijemnik(koji digitaln?i)+LNB 0.1db digitalni+3m antena+ Kartica( koja?), koja bi otkljucavala programe sa eng. govornog podrucja, a da mogu da koristim titlove na eng za date emisije u izboru. Potrebno mi je prijatelju da ostane u slengu, tj. da ne zaboravi izgovor lokalnog slenga( americkog, australijskog ili engleskog). Potrebno mu je da bi se sto brze asimilirao u sredinama u kojima ce raditi, a ujedno i da se ne razlikuje od ostalih.
Mislim da ces tesko na satelitima naci programe (ako sam dobro shvatio) sa engleskim audiom i engleskim subtitlom. Na http://en.kingofsat.net/ imas popise satelita i programa sa opisima za audio i subtitle.
@ no memory Hvala ti to sam i trazio, a nisam se mogao setiti link-a. Preko Google-a nisam dobijao tu stranicu ni pod razno. Ako ti zatreba kompjuterska oprema ili savet za racunare obrati se.
Mozda u startu pomogne improvizacija sa originalnim DVD filmovima(uglavnom imaju eng. subtitle) ili bilo koji film sa prevodom skinutim sa mreze. Mali file-ovi srt. sub. txt. i sl.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.