Posto mi se polomio od daljinski odlucio sam da kupim univerzalni. Model Tv je Samsung i sad mi taj daljinski nece da radi. Juce sam ja ukuco kod i radio je ali samo prebacivanje kanala dok volume nije i jutros kad sam ustao u opste neradi. Probavo sam sve kodove i nece. Pa ako neko zna da mi pomogne da nisam dzabe baco pare.
Crkne meni to jest razbije se daljinski (mnogo volimo ja i zena da se gadjamo sa njime :) ), odem ja do kineza kad ono u listi nema ni priblizne marke mog TV-a ( Tele-Tech ), odem u jedan tv servis i pitam lika za neki univerzalac , lik mi je rekao da dodjem za dva dana i gle cuda nabavimi mi novi daljinski ima sva dugmad ko sto i ovaj ima i sva funkcionisu ali bas sva , daljinskom pise samo VAVA 1940. Kakav sam ja srecnik.
Imao je neki u Metro-u da se kupi za 800 dinara taj je bio univerzalni za sve televizore, idi u neku prodavnicu racunarske opreme i pitaj ih da li imaju, ali ako ti treba za muzicku liniju i ta cuda taj ti kosta 100 evra!!!
imas na sajmu tacnije na bazar-u u nekoj od hala jednu radnjicu koja prodaje sve vrste univerzalnih i originalnih daljinaca. Takodje i na pancevackom buvaljku ima jedan bugarin koji ima sve zive originalne daljince...jedino ne znam cene...prosetaj se
ako se ne budes snasao sa tim tvojim na novobeogradskom buvljaku nacices pilotove univerzalce za 300-500din koji imaju milion kodova i nema sanse da za samsung ne valjaju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.