Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
oznaka split trafoa za JVC avk21t
STRANA 1 OD 1
gogi1 oznaka split trafoa za JVC avk21t 06.09.2008. 12:12 T11835

status: user
broj poruka: 2076

Pozdrav! Da li ima nekog od forumasa koja je oznaka split trafoa kod televizora JVC avk21t, star desetak godina. Sprzen je split trafu i ne znam mu oznaku pa nbe mogu da kupim novi. Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 06.09.2008. 14:20 #69507

status: user
broj poruka: 1673
Pokusaj da nadjes oznaku sasije pa da se po njoj potrazi. Inace nemoj slucajno da se prevaris da narucujes samostalno HR kompatibilne trafoe i da ugradjujes sam. Desava se da trafo jednostavno nece da radi na toj sasiji. Ja sam imao takav slucaj kada sa jednim nije hteo uopste da radi i deformisala se slika posle samo par minuta, a sa drugim je pocinjao da radi tek posle desetak minuta kada se zagreje. Sva sreca da sam imao drugi takav televizor sa koga sam pozajmio ispravan da to i dokazem kako bih uspeo da ih vratim. Sve u svemu najbolje odnesi u servis da ti to odrade i da oni preuzmu rizik ako novi trafo nece da radi. Nije vredno maltretiranja i pucanja para naslepo. Ujedno u servisu bi po oznaci morali da znaju koji je trafo u pitanju, ja imam katalog sa svim mogucim HR trafoima ali zamenu mozes otkriti samo pomocu oznake originala.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs