Uzeo sam Samsungov dvd P181, cisto da povremeno pogledam neki film. E sad, problem je sto djavolja naprava ne vidi ni jedan sub(pri gledanju divX filmova) . Probao sam razne filmove i formate(sub,srt...), cackao po Subtitle Workshop-u, probao da prebacim na Central u properties-u dvd-a, da su sub i avi fajl istog imena, i nista. Jednostavno, kada ubacim disk u folderu je samo avi fajl i to je to. Ostaje mi jos da proverim svoju glavu... Unapred zahvaljujem na svakoj pomoci!
...nekih mojih prijatelja koji imaju Samsung, kažu da su sjajni za DVD filmove, ali NI JEDAN divx titl im ne radi, baš kao kod tebe. Savet: utopi to nekoj dalibu i kupi Xwave 9500, ne samo što podržava .srt i .sub titlove različitih imena i naša slova ščćđ, nego možeš da podešavaš boju i veličinu titla čak i to gde ćeš da staviš titl, dole, gore, levo desno...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
Fora je da se titl konvertuje u Subtitle workshopu u microdvd format( kao Eastern Europe i da ga pusta po `Time`-u, ne po frejmovima jer u tom slucaju malo kasni za filmom), i radi extra. Jes da su prilicno mala slova,ali probacu i to da namestim. Hvala svima!
Fora je da se titl konvertuje u Subtitle workshopu u microdvd format( kao Eastern Europe i da ga pusta po `Time`-u, ne po frejmovima jer u tom slucaju malo kasni za filmom), i radi extra. Jes da su prilicno mala slova,ali probacu i to da namestim. Hvala svima!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.