Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
USB to MIDI
STRANA 1 OD 1
Saske USB to MIDI 02.08.2008. 21:38 T11239

status: user
broj poruka: 1117
imam neku Yamaha klavijaturu koju bik kteo da nakacim na komp i da se igram malo sa zvukom, a ne zelim da je kacim preko obicnog audio in iz vise razloga...pa sam mislio posto vec ima MIDI Out na klavijaturi da nadjem neki USB to MIDI connverter i da to zavrsi posao...gledao sam u par radnji sa muzickom opremom koje sam nasao ali se nisam nesto proslavio...
da li neko zna konkretno u kojoj radnji to ima da se nadje i kolika je cena otprilike...treba mi nesto sa razumnom cenom, pocetnicki...kad kazem razumno, mislim sto jeftinije...a kad kazem pocetnicki, mislim veze nemam pa bik nesto da naucim :P
Hvala unapred...

Overclocking is the way of life!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika CREATIVE 02.08.2008. 22:20 #64850

broj poruka: 1133
Ja imam ODIGY 2 PLATINUM.Na njoj ima svi prikljucikoji koji te zanimaju:svi analogni ulazi i izlazi.digitalni,midi,i jos neki ima i poteciometar za jacinu kao i daljinski.
doncocos Re: 02.08.2008. 22:44 #64854

broj poruka: 417
Pogledaj ovde, ali nisu bas jeftini.

http://www.skymusic.co.yu/prodaja/studio/midi_interfejs/
http://alcpro.com/shop/index.php?cPath=46_48

Saske ... 03.08.2008. 02:02 #64861

broj poruka: 1117
@nenika
znam ja da je to vrhunka kartica, ali to je ipak previse profi, nema gde da se nadje, a i sve slicne njoj kostaju bar pola bubrega...mozda kad budu neki lepsi dani, sad jednostavno nemam ni kesa ni potrebe za tako necim...fala u svakom slucaju...

@doncocos
fala brate, to je odprilike to sto sam trazio...

Overclocking is the way of life!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs