Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
iPod ne mogu da napunim sa muzikom
STRANA 1 OD 1
Starcevac iPod ne mogu da napunim sa muzikom 18.07.2008. 14:42 T10996

status: user
broj poruka: 318
Ne znam da li sam pogodio kategoriju, ali nije ni bitno.

Imam iPod (APPLE) i uz disk koji sam sa njim dobio sam ga dva puta uspesno popunio (ubacio muziku).

Pošto taj disk sada nemam, sa neta sam skinuo najnoviju verziju ITune, uključio iPod, prepoznao ga i jedino je tražio da sve obrišem pa da onda radim šta hoću. To sam i uradio i sada kada odaberem pesme, gore piše Sync iPod, do not disconnect, ali nema one linije koja se popunjava koliko je pesama prebačeno. Isto sam to probao i sa samo jednom pesmo, čekam 2-3 min. i onda mi se pojavi poruka: THE IPOD CANNOT BE SYNCED. THE REQUIRED DISK CANNOT BE FOUND.

A, kad ukljucim iPod, sve lepo prepozna samo nece da trpa muziku na njega.

U cemu je problem???

Unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
XXXL pa 18.07.2008. 14:49 #63085

broj poruka: 537
fali ti disk :) :) :)
Zmajko ... 18.07.2008. 15:51 #63092

broj poruka: 1228
Probaj ovo:

if you your iPod is visible in iTunes, and also it is visible in Windows, after closing iTunes (but not in the same time in Win and iTunes), and you have sync problem (you drag&drop songs, but nothing happend or iTunes freeze) than try this:

Drag and drop (or another possibility to add song into iPod) and then unplug the mouse, wait 1-2 seconds, and plug it again. In my case (i am using notebook), this seem to be the pseudo-button which tells iTunes to start syncing. ******* Apple, I spent 5 hours of solving this problem, and I realise to try this. And It works. I don`t understand why we must use iTunes at all.

Ili skini neku raniju verziju iTunes-a.

Pozdrav!
Starcevac Nece... 18.07.2008. 16:30 #63095

Probao sam i opet nece i opet mi izlazi ista poruka.

Aj da vidim da probunarim neku stariju verziju iTunes-a pa da probam.

Skinuo sam verziju 4.1. I sada kad stavim iPod i otvorim iTunes on kaze da treba da instaliram i softver za iPod. E sad, jel se on nalazi u iTunes-u ili ne, jer mi on kaze da ga reintaliram kako bi radio. Reinstalirao sam ga al opet nece.

:: Probaj ovo
::
:: if you your iPod is visible in iTunes, and also it is visible in Windows, after closing iTunes (but not in the same time in Win and iTunes), and you have sync problem (you drag&drop songs, but nothing happend or iTunes freeze) than try this
:: Drag and drop (or another possibility to add song into iPod) and then unplug the mouse, wait 1-2 seconds, and plug it again. In my case (i am using notebook), this seem to be the pseudo-button which tells iTunes to start syncing. ******* Apple, I spent 5 hours of solving this problem, and I realise to try this. And It works. I don`t understand why we must use iTunes at all
:: Ili skini neku raniju verziju iTunes-a
:: Pozdrav!
VMARC Apdejtuj mu software 18.07.2008. 21:57 #63116

broj poruka: 9420
Imao sam taj problem sa Nanom 4GB i resio sam ga updateom softwarea iz ajTjunsa.

Dakle idi na opciju da proveri nove verzije softvera preko interneta, kada nadje pusti ga neka odradi. Cela procedura na 1mb/s interneta je trajala oko 20 minuta.

ssinger Probaj da resetujes iPod 19.07.2008. 00:07 #63135

broj poruka: 161
Imas u iTunes-u opciju da resetujes iPod na default settings. Ako nece tako, skini sa apple-ovog sajta iPod reset utillity for windows i probaj sa tim.
Singer

Gibbon ipod 19.07.2008. 00:44 #63143

broj poruka: 2
ukljuci usb direktno na prikljucke koji ti izlaze iza na kompu (iz ploce direktno a ne napred na kucistu) i to ti je to.
ukoliko bude potrebno pre prebacivanja muzike odradi reset ipoda u Itunes

Starcevac USPEO SAM!!!!!!! 23.07.2008. 14:44 #63668

E samo da vam javim da ništa nije upalilo od ovog što ste mi predložili.

Zajebavao sam se nekoliko dana i nisam uspeo.

Onda sam se dao u potregu i našao CD koji ide uz iPod.

Instalirao sve kako treba i nisam imao nikakvih problema.

Eto toliko, rekoh samo da vam javim šta sam uradio.

Hvala svima još jednom što su davali predloge kako da prevaziđem problem.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs