Kucao sam racun na fiskalnoj kasi ali sam uneo pogresnu sifru i u mesto 543din izaslo mi je 5600din da li neko zna kako da ponistim jer sad sto god da stisnem izbacicemi zbir kao da sam pritisnio total zato nesmem nista da diram ako se neko razume u fiskalne kase bio bih mu zahvalan na ponoci
sa svim galebovim kasama ali beše to davno tako da sam zaboravio. Možda mogu da pokušam da iskopam neko uputstvo.... ali uvek možeš da odštampaš račun (nekad se to i desi pa kupac odustane), pa da uradiš nalog za ispravku i ako je veći od 500 dinara, kao tvoj, mora kupac da ti potpiše. Naravno, možeš da pozoveš i komšiju i da središ potpis . Sada fiskalni račun zakačiš za nalog i teraš dalje.
Ja imam kasu Kolibri i sigurno se ne razlikuje mnogo od te tvoje.
I meni se desilo nekoliko puta da pogrešno iskucam, a da se mogu da storniram (poništim). Tada sam zvao svoj servis za kase, objasnio im da sam pogrešio u kucanju i oni su mi rekli da normalno iskucam taj račun i ostavim ga sa strane, a da sutradan odem kod njih jer oni imaju blokčiće baš za tu namenu. Otišao sam kod njih, uzeo taj blok, popunio kući i ostavio sam u trgovačku knjigu.
:: Kucao sam racun na fiskalnoj kasi ali sam uneo pogresnu sifru i u mesto 543din izaslo mi je 5600din da li neko zna kako da ponistim jer sad sto god da stisnem izbacicemi zbir kao da sam pritisnio total zato nesmem nista da diram ako se neko razume u fiskalne kase bio bih mu zahvalan na ponoc ::
Samo jedno glupo pitanje: Za cega ti placas knjigovodju? Ovakve stvari, ako ne znas, pitas knjigovodju! A ako knjigovodja ne zna, onda menjaj knjigovodju.
Imas blokcic za ispravku pogresno otkucanih racuna. Racun uz taj list iz blokcica uredno sacuvas u knjizi dnevnih izvestaja i teras dalje. a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.