Engleski i spanski su dovoljni ali gde nadjoste taj `lalinski`...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
P.S. Kad smo vec kod titlova ima li neko neki od sledecih titlova: 16 Years Of Alcohol - - Career Opportunities (1991) - - Casa De Remolienda - - Crash And Burn - - Extraordinary Rendition - - Graduation 2007 - - Interstate - - Last Night - - Patology - - Por Que Lo llaman AMOR Cuando Quieren Decir SEXO - - Stop-Loss - - The Wager - - The Weekend - - Walk Hard - -
:: :: Ja samo engleski nađoh, ostalo sve španski i holandski.. :: ::
sto je najgore skidao sam engleske prevode i mogu da kazem da su svi probani uzasno lose prevedeni.
:: Engleski i spanski su dovoljni ali gde nadjoste taj `lalinski`.. :: :: U principu koj ce mu engleski prevod ili uopste prevod za film sa engleskim sinhronom :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: :: :: :: Ja samo engleski nađoh, ostalo sve španski i holandski.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.