Ljudi kako da narezem neke spotove na CD a da mogu da ih pustam na DVDu? Da li moram da menjam u neki odredjen format ili sta, inace imam Panasonic DVD-S24...
Možeš i Super VCD (SVCD) koji je u stvari PAL MPEG-2 480x576 25 fps koji kad iskonvertuješ narežeš kroz Nero 6, 7, 8 sa njegovim tamplate-ovima (CD - i izabereš video CD ili Super Video CD). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ima dosta načina (programa i tutoriala) za dolaženje do (S)VCD rezolucije. Zavisi prevashodno odakle počinješ (od kog formata). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ok, dvd ti ne prikazuje divx-e, ima jedan program koji radi dobro, ja sam u početku bila skepična, da će kvalitet biti grozan ali nije sasvim je normalan. zove se ConvertX to DVD i pretvara kako sam kaže divx u dvd. Radi odlično.
Ok, dvd ti ne prikazuje divx-e, ima jedan program koji radi dobro, ja sam u početku bila skepična, da će kvalitet biti grozan ali nije sasvim je normalan. zove se ConvertX to DVD i pretvara kako sam kaže divx u dvd. Radi odlično.
Cak je jednom pomogao Dr DiVX. Najgori konverter je prebacio neke filmice u DiVX (?) nakon cega su zasijali na DVD plejeru. Ni danas ne znam zasto je to uspelo.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.