Kupio sam pre neki dan Sony PlayStation 3 samo zbog GTA 4 i Gran Turismo 5 . Posto imam relativno star neki Samsung TV , slika mi je crno bela , jer moj TV ne podrzava NTSC sistem . A imam Monitor Samsung SyncMaster 206BW . Da li postoji mogucnost da se poveze sa monitorom ? Sta predlazete ... ?
Kakav si ti lik,kupio si Sony 3 samo zbog toga...Koliko se secam Sony ima HDMI izlaz a imas sad adapter sa HDMI na DVI i to ti je to...Ubodes i picis!Mislim da bi trebalo tako da moze...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Kupio sam pre neki dan Sony PlayStation 3 samo zbog GTA 4 i Gran Turismo 5 . Posto imam relativno star neki Samsung TV , slika mi je crno bela , jer moj TV ne podrzava NTSC sistem . A imam Monitor Samsung SyncMaster 206BW . Da li postoji mogucnost da se poveze sa monitorom ? Sta predlazete ... ?
Ispao me sa 40GB HDD , 2 orginal Dzojstika bezicna i 3 Orginal igrice ( Call Of Duty 4 , PES2008 , GTA 4 ) sve zajedno 350e . Nije mnogo A ?
Jedan ortak studira u USA , tamo ga kupio , presao ove tri igre , dosao malo do svojih u JUGU , s` namerom da ga proda jer mu ne treba vise ... I nasao mene :-))
SP3 je i predvidjen za monitor ,vreme komodora i ZX spectruma je proslo.Imas hdmi u dvi kabl recimo 5 m duzine ti je oko 1500.Ja bi ti predlozio i kruznu fotelju inace pravljena anatomski ,gde mozes iz polulezeceg polozaja da cepas igrice i udri me do zore.
E moj ti, GTA4 izlazi za 2 meseca za PC... Iskreno, imao sam svaki playstation, i cak i poslednji Gran turismo na PS2 ume zestoko da smori posle nekog vremena... Ako si uzeo PS3, onda si jedino trebao zbog Metal Gear Solid 4... i nista vise...
:: E moj ti, GTA4 izlazi za 2 meseca za PC.. :: Iskreno, imao sam svaki playstation, i cak i poslednji Gran turismo na PS2 ume zestoko da smori posle nekog vremena.. :: Ako si uzeo PS3, onda si jedino trebao zbog Metal Gear Solid 4... i nista vise.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.