Nije naročito jeftin ali je mnogo dobar Pixma IP4500. Imaš i adapter za CD/DVD. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pixma je odlicna u pogledu stampe ali je grozna sto se tice reciklaze jer se glave veoma lako zapusavaju. Ljudi koji se time bave preporucuju Epsone R serije sa stampom na CD/DVD i mozes po zelji instalirati sistem za kontinualno snabdevanje iz spoljnih rezervoara sa bojom (CIS) i samo dolivas. Za Epsone imas i softwerski reseter za skoro sve tipove stampaca. Ja ih licno nisam probao ali na forumima ljudi kazu da to sve radi. P.S. i ja sam se malo razocarao Pixma serijom jer sam bas bio planirao da kupim jedan bas za CD/DVD stampu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.