Ono sto je poneta ovde je da je ovo uglavnom prodavanje magle!Da to vredi toliko bilo bi pristupacnije narodu,nebi zavaljivali tolike cene u ovom sadasnjem i onako teskom zivotu.. Druga stvar MaliAbner je to lepo objasnio sta tu ima vise da se doda.. Ako je toliko voda bas losa postoji flasirana.
Posto vidim da se kolege nisu bas mnogo trudile u istrazivanju ove problematike, od koje im ceo život zavisi, da doprinesem sa malo inzenjerske analiticnosti.
Veliko zadovoljstvo će mi biti ako bar malo pomutim račune mangupima koji pobise narod šireći neznanje (dezinformacije), i puneći svoje dzepove, zahvaljujući tom svesno širenom neznanju.
1) Za istrazivanje zdravstvene valjanosti česmovače koristio sam fraze: chlorinated water cancer i tap water cancer. Naći ćete HILADE NAUČNIH DOKAZA O KANCEROGENOSTI ČESMOVAČE!
2) Za istraživanje dezinformacije o tzv. problemu nedostatka minerala u RO vodi, i tzv. izvlačenju minerala iz organizma, koje navodno ona vrši, pošao sam od sajta najvece svetske agencije za vodu - WQA: http://www.wqa.org/pdf/Consumer%20Briefs/LowTDS.pdf
NA STRANI 5 JE TEKST iz Gajtonove Fiziologije, koji decidirano opovrgava ovu dezinformaciju!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.