I ja sam baš gedao na ipon.hu, ali ja uzimam direktno bez posrednika za sebe. Gdje si kod njih našao šporete sa ravnom pločom, sudomašine i veš mašine da je razlika oko 20 % u odnosu na nas? Mielle je skuplji, isto kao i original Electrolux, pa čak i original za zapadno tržište Samsung frižideri dvokrilni. Šta si tačno našao? Možda ja mogu da nađem i sebi nešto povoljnije, a da mi je interesantno, da ne moram iz Temišvara nabavljati ? Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Ima ih jos, za sad sam samo gledao rerne i ploce, al sam sad umoran i ne vidim belu macku a do frizidera i masina nisam jos stigao :)
Nisam gledao Rumuniju pa ne znam, al mi se cini da je u Madjarskoj pravilo da sto je skuplje to je u stvari jeftinije u odnosu na cenu kod nas, pa za iste pare moze da se kupi mnooogo kvalitetnija stvar...
Kaze mi kolega na 5 stavki koje su kod nas oko 140 k dinara ustedeo skoro 35 k za robu iz Madjarske... jbg to je jos jedna stavka u opremanju stana, tipa ves masina i sl...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.