:: :: Mogao sam u svoje vreme da skoro budzasto kupim neki zlatni Marantz, ali nisam :: Ko zna, mozda to danas vredi kao soma evra :: Ne secam se modela doduse, mislim da je imalo integrisan ekvilajzer ::
Mada, sve se pitam koliko svrhe uopste ima dobro pojacalo ako slusamo mp3 a ne originale. Ni flac mi bas ne zvuci kao dobar cd, mislim da su cak i bugari bolje zvucali od ovog smeca koje skidamo.
Volim retro dizajn, ali nikad nisam bio ljubitelj ovog `disco` izgleda...
E, vidis, ima svrhe cak i da pustas sa telefona muziku, ali sve zavisi kakva je produkcija, da li je ripovano sa originalnog CD-a, vynil-a, itd., i da li je ripovano samo jednom ili vise puta. I, takodje, ljudi koji namerno convertuju mp3 koji je prezvakan i ripovan 3 puta u FLAC, WAV, APE itd. Takve stvari jednostavno moras da primetis ako je u pitanju neka novija interpretacija, odnosno album. Onda, imas digitalno remasterizovano, gde takodje umeju da zalepe a ne cuje se nesto itd. Treba za to dobro ozvucenje gde vidis i mozes da uporedis po skali. Najbolje mesto gde sam skidao muziku je Rutracker.org. Ne znam imas li ti neki source? Ali, opet neke stvari su neuporedive, drugar mi je dao ripovanu muziku, sve sa originalnih diskova, to je kvalitet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.