Alo prevarant lopov mafijas u pokusaju, ako ti ja dam shizofreniju i paranoju i ostale gluposti po toj glavudzi tesko da ces vise biti u stanju da udises vazduh a ne da kuckas po tastaturi. Zaboravi da postojim i mrs sa foruma lopovcino mala!
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: :: :: Neka te je vratio posto si inace jedan fin i kulturan gospodin. Nema veze to tvoje paranoja psihoza sizofrenija i hepatitis abeceda. Nisi ti kriv. :: :: Samo ti prozivaj i lupetaj rekao sam ti ja da to volim a kad bude pocelo da mi smeta videcemo se na par minuta : ::
Pa vidi picko mala, ako cemo da se bijemo na ruke, NIKAKAV PROBLEM, samo reci gde i DODJI SAM, naravno negde gde ne nailazi murija i ostali remetilacki faktori. A AKO CES DA MI DOVLACIS SVOJE SELJAKE IZ SURCINA DA CEKAJU I SNIMAJU IZ PRIKRAJKA I PRILETE KAD KRENEM DA TI MRVIM LOBANJU - ONDA NE. A ovo pod 2. je najverovatniji ishod tako da nista od toga.
:: :: :: sta mislis koliko sam se uplasio ove tvoje porukice? ::
Ako si citao moj post... Slicno kao i ti, samo ne nadjoh taj prokleti od 2-3-4-5 hiljada, nego neki Gorenje od 9. Jbga, praznici radnje nisu radile... Ali dobro, barem je crveno - beli :) I ovako samo zena barata njim, ona je dala amin, kaze `Taj je odlican, jes` malo skup ali dobro...` Platili, kupili i to je to. Kakvi bromazepani, kakve posude i bakraci... Kome to jos treba. Pa ne kupujes parket za stan u Beogradu na vodi. Nema vise Slobode, usisava blato i sluzi kao kompresor kada zatreba, dusu dao za ciscenje kompa...
El Capitan
:: Pre godinu i po dana ušao u radnju bele tehnike i malih kućnih aparata, trebao mi usisivač, i pitam ih koji je najjeftiniji. Pokazaše mi neki od 2000din, lep, beo. Brend? Neki `megablaster/ultrapower`. Uzeh ga, i radi isto, još uvek :: Ima kesu (nažalost), ali i predposudu, koja prihvata 90% smeća :: Ništa mu ne fali :: :: Eto :: :: :)
Znaci ne smes na ruke i to je to. Junacki, nema sta. Onda nemoj vise da se kurcis i pozivas na fizicke obracune a pogotovo da pretis jer si kao sto rekoh - picka. Dovidjenja!
nema neki razlog samo decko je mentalno oboleo i zaostao i jbg okomio se na mene sa nekim krimi idejama i laznim oglasima i telefonskim manijacenjem itd.
pa ja eto tako iz dosade uzmem da ga tovarim jer mi je zanimljivo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.