Cini ti se da je losija slika. Meni je trebalo da se naviknem sa predrndanih boja, kontrasta i osvetljenja koje daju monitori. Jeste da LG ima IPS panel i time veci spektar i preciznost boja, koliko-toliko, ali mi je trebalo da se naviknem da je zuto, zuto, crveno, crveno.... to sam generalno proveravao preko obicnih slika koji popunjavaju ceo ekran odradjene u Photoshopu tipa R 255 . G 0 . B 0 za crvenu boju...i tako za sledece. Tu sam se uverio da su boje realnije nego ovako.
E sad, mozda Samsung, taj model nesto cudno radi sa bojama, mada nisam primecivao na nekim modelima da nesto benavi sa `losijom slikom`
Previse smo navikli da prezasicujemo boje na televizorima i monitorima, jos od doba katodnjaka. Pride, sto u prodavnicama ukljuce sve moguce efekte, pa se poprimamo ko mladi majmun na prvi seks. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Da, ono sto sam i ja citao na net-u trebalo bi da bude skoro ista slika, ali je ipak razlika vrlo izrazena, ne znam u cemu je problem. Mozda je tako nastelovan TV, evo i sestra ima Samsung UE32H5500 i isto ima bolju sliku u Game modu i zet koristi neki LG 47 6000 serija i isto stanje stvari. Pa, jeste, kad se setim Galaxy 2 i Galaxy 4 i onih Amoled ekrana, sarenilo na sve strane, ha. Ja, zato dobro iskalabriram( od oka, he, he) sliku na ovom Samsungu preko settingsa u drajveru i preko podesavanja na TV i bas dobijem sasvim okey sliku. Ne znam koliko si upoznat sa Clear Motion Rate tehnologijom, ali cini mi se da kada se nasteluje kako treba, dobije se, nekako, na dubini prikaza slike na TV, i u igrama i kada se gledaju filmovi i drugo. To su primetili i neki moji drugari, ili smo se mozda svi zajedno utripovali, ha.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.