Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Kablovski digitalni... par pitanja...
STRANA 2 OD 2
Rynskelath Re: Re: Re: re 10.12.2014. 22:30 #574507

status: user
broj poruka: 484
Naci cu ti, nisam ovo trazio godinama, prestao sam i da se zanimam...
Jedina mana je ako se kodovi menjaju svaki minut (manje-vise), onda se ne isplati to raditi, zato sto izgubis pola sata da nadjes kod, a oni ga promene za minut.
Isto sr**e kao sa satelitskim kanalima :(

Ne mogu da se setim foruma vezano za ovo, ali ima da ih izbunarim (nadam se vec veceras) :S

Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mhz
CpuCooler: Cooler Master GeminII
MB: AsRock G41M-VS3
Ram: 4Gb Kingston DDR3 @1333
GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr5
Case: Chieftec
Mis: Genius Gila
Tastatura: Logitech K350
ViewSonic 24` 1920x1080

:: Nikad se nisam sa time igrao, daj ako imas neke smernice, neki sajt, forum, bilo sta, gde se nabavljaju ti kodovi, kako se to radi sa CAM-om, bla bla ??? Mozes i na PM
::
:: Hvala unapred
::
:: :: (ovo niste culi od mene, i ja nisam ovo napisao) :
:: ::
:: :: Postoji, kao i za satelitske programe tako postoji i za ovo :
:: :: Sad samo ne znam na koje vreme se menjaju kodovi, ali postoji, ranije si mogao za satelitske programe da skines kodove i da budes miran mesecima, pa su to provalili pa smanjili na par dana, pa su onda smanjili da se kodovi menjaju maltene na minut-dva (jebem li ga za tacno vreme
:: :: Nisam siguran na koliko se menjaju kodovi kod KTV operatera ali mislim da je isto tako, u principu moras da provalis kodove za ostale kanale i da ih tako otkljucas :
:: :: probas jednom pa vidis, ja to nikad nisam radio posto ja nisam na KDS-u nego preko telekoma imam iptv pa ne mogu da se igram sa time :
:: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh
:: :: CpuCooler: Cooler Master GeminI
:: :: MB: AsRock G41M-VS
:: :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133
:: :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr
:: :: Case: Chiefte
:: :: Mis: Genius Gil
:: :: Tastatura: Logitech K35
:: :: ViewSonic 24` 1920x108
:: :: :: I ja imam CAM modul koji je u tv ubacen, odredjeni paket kanala placam i otkljucani su, ali naravno deo nije. Zanima me da li postoji neka hack varijanta pa da se otkljucaju i ostali, ili je to nemoguce
:: :: :: .
:: :: ::
:: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- @Rynskelath 10.12.2014. 22:54 #574509

broj poruka: 3529
Cool! .) Thanx.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 11.12.2014. 02:06 #574518

broj poruka: 9459
To treba da ide preko CS. Kljucevi se menjaju svakih 10-12sec ( znaci, neophodna je internet konekcija 24/7). Radi posao i telenor 3G net ( licno probao i radi odlicno i bez prekida sa brzinom od 64kbps, mada je brzina u ovom slucaju nebitna. Vise treba da je ping nesto bolji )Samo zavisi da li neko sheruje te kljuceve od tih kanala. Kao i na sat. digitalni kanali imaju svoj CAID i preko njega generise kljiceve i salje tebi DCW i tako to sljaka.

Evo kod mene CS. Jedino Total TV jos ne ide na CS, ostalo sve radi. Trenutno sam samo na 2 satelita 0.8w i 16E...

http://www.imageupload.co.uk/images/2014/12/11/CSLuV5M.jpg

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Rynskelath @Gile 11.12.2014. 08:28 #574525

broj poruka: 484
Pa upravo to je problem, kao sto sam i rekao, kljucevi se menjaju samo tako, a ja jos nisam nasao nikoga ko bi share-ovao kljuceve...
pogotovo sa kablovske operatere, moras da nadjes ko ima otkljucane sve kanale na toj kartici i onda da probas da ga nateras da share-uje :(

Malo komplikovano ali dobro :(

Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mhz
CpuCooler: Cooler Master GeminII
MB: AsRock G41M-VS3
Ram: 4Gb Kingston DDR3 @1333
GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr5
Case: Chieftec
Mis: Genius Gila
Tastatura: Logitech K350
ViewSonic 24` 1920x1080

gilopile ... 11.12.2014. 08:46 #574527

broj poruka: 9459
Pa to. Svako malo izlazi novi sistem kodiranja...Ima jos nesto malo kanala Irdeto2 koji rade sa softcam-om, tj. kljuc se ne menja neko izvesno vreme ( obicno 24h max) i nije potrebna internet konekcija, mada je to proslost, sve sada ide iskljucivo preko CS-a CCCam i DVB S2 tuner-a. CS nije besplatan, oko 10e je mesec dana, mada ide sada i nesto nize. Ko je ozbiljan TVdzija, on ce zakupiti CS za 1 gudinu ( oko 70e ) i miran je sto se toga tice i uzivati u izobilju HD i ostalih kanala.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs