Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Gorenje mikrotalasna
STRANA 2 OD 2
gilopile Re: ... 08.08.2013. 17:54 #508003

status: user
broj poruka: 9459
Ostavi taj karton (liskun) jer sluzi da hrana i para ne zavrse u magnetronu i onda cvrc:) Dobar je zato sto odlicno propusta talase i otporan je na toplotu...

Inace, napisao sam u prethodnom postu za cega je taj najlon na vratima, ali izgleda niko ne cita :D.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

::
:: Pozdrav, od mene jedno obavestenje i pitanje. I ja sam kupio pre dva dana gorenje mikrotalasnu i odmah primetio foliju. Pozvao sam servis i rekli su mi da nema potrebe da skidam jer ta folija iskljucivo sluzi kako bi se prljavstina skupljala na njoj i tako olaksavala ciscenje. Ali videh jedan drugi problem i oni su mi dali totalno cudan odgovor pa bih da se posavetujem ovde sa vama. Dakle sa desne strane (u rerni
:: postoji jedan otvor koji je zaklonjen nekakvim `kartonom` koji je oblozen nekim cudnim materijalom(inace taj karton se vrlo lako skida). Pitao sam servis da li je potrebno da ga uklonim, rekli su da ne treba ali nisu imali objasnjenje zasto. Pa ako neko zna molim za odgovor, da li skidati ili ostaviti ovaj karton
:: Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
annat offtopic mali radi dokazivanja neke moje teorije.. 08.08.2013. 18:15 #508007

broj poruka: 228

Iz kog dela Vojvodine si? Sombor?

:: Ostavi taj karton (liskun) jer sluzi da hrana i para ne zavrse u magnetronu i onda cvrc:) Dobar je zato sto odlicno propusta talase i otporan je na toplotu..
:: Inace, napisao sam u prethodnom postu za cega je taj najlon na vratima, ali izgleda niko ne cita :D
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

:: ::
:: :: Pozdrav, od mene jedno obavestenje i pitanje. I ja sam kupio pre dva dana gorenje mikrotalasnu i odmah primetio foliju. Pozvao sam servis i rekli su mi da nema potrebe da skidam jer ta folija iskljucivo sluzi kako bi se prljavstina skupljala na njoj i tako olaksavala ciscenje. Ali videh jedan drugi problem i oni su mi dali totalno cudan odgovor pa bih da se posavetujem ovde sa vama. Dakle sa desne strane (u rerni
:: :: postoji jedan otvor koji je zaklonjen nekakvim `kartonom` koji je oblozen nekim cudnim materijalom(inace taj karton se vrlo lako skida). Pitao sam servis da li je potrebno da ga uklonim, rekli su da ne treba ali nisu imali objasnjenje zasto. Pa ako neko zna molim za odgovor, da li skidati ili ostaviti ovaj karton
:: :: Hvala
gilopile ... 08.08.2013. 18:22 #508009

Ana, ja trenutno zivim u jednom selcetu Srp. Miletic kod Odzaka, a inace sam iz Zadra.

annat Re: ... 08.08.2013. 18:57 #508024

Sto je blizu Sombora. :D Tu si isao u skolu?

:: Ana, ja trenutno zivim u jednom selcetu Srp. Miletic kod Odzaka, a inace sam iz Zadra

gilopile ... 08.08.2013. 19:03 #508026

Ne, skolovao sam se u Zadru. Sticajem okolnosti zavrsih u ovom zaseoku :D Mada nije lose, imamo kanal DTD gde redovno kuliram, obozavam pecanje. Samo sto unazad par godina nema bas nesto ribe, al sta da se radi, bice valjda bolje:) Pre sam ih krsio:)

Ti si iz Sombora? Lep gradic.

annat Re: ... 08.08.2013. 22:37 #508072

Ne. Bg.

Nego imam dosta drugarica iz Sombora. I primetila sam da dosta Vojvođana iz tog dela oko Sombora meša genitiv i akuzativ kad govori. :) Što si ti uradio u `napisao sam u prethodnom postu za CEGA je taj najlon na vratima`, pa rekoh da proverim ima li veze sa Somborom. .)

:: Ne, skolovao sam se u Zadru. Sticajem okolnosti zavrsih u ovom zaseoku :D Mada nije lose, imamo kanal DTD gde redovno kuliram, obozavam pecanje. Samo sto unazad par godina nema bas nesto ribe, al sta da se radi, bice valjda bolje:) Pre sam ih krsio:
:: Ti si iz Sombora? Lep gradic

gilopile ... 08.08.2013. 23:26 #508083

He,he, ok, ne obracam bas puno paznju, pa se desi. Iskreno, ni ja ne znam vise kako pricam i na sta vuce...:)

codeus Re: Re: ... 08.08.2013. 23:42 #508091

broj poruka: 4054

opa .. pocinjemo sa pridevima ..

:: Ne. Bg
:: Nego imam dosta drugarica iz Sombora. I primetila sam da dosta Vojvođana iz tog dela oko Sombora meša genitiv i akuzativ kad govori. :) Što si ti uradio u `napisao sam u prethodnom postu za CEGA je taj najlon na vratima`, pa rekoh da proverim ima li veze sa Somborom. .
:: :: Ne, skolovao sam se u Zadru. Sticajem okolnosti zavrsih u ovom zaseoku :D Mada nije lose, imamo kanal DTD gde redovno kuliram, obozavam pecanje. Samo sto unazad par godina nema bas nesto ribe, al sta da se radi, bice valjda bolje:) Pre sam ih krsio:
:: :: Ti si iz Sombora? Lep gradic
:: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: :: - Hm, mislim da će biti čupavo.

annat Re: Re: Re: ... 09.08.2013. 11:08 #508132

Pridevima?

:D

:: opa .. pocinjemo sa pridevima ..
:: :: Ne. Bg
:: :: Nego imam dosta drugarica iz Sombora. I primetila sam da dosta Vojvođana iz tog dela oko Sombora meša genitiv i akuzativ kad govori. :) Što si ti uradio u `napisao sam u prethodnom postu za CEGA je taj najlon na vratima`, pa rekoh da proverim ima li veze sa Somborom. .
:: :: :: Ne, skolovao sam se u Zadru. Sticajem okolnosti zavrsih u ovom zaseoku :D Mada nije lose, imamo kanal DTD gde redovno kuliram, obozavam pecanje. Samo sto unazad par godina nema bas nesto ribe, al sta da se radi, bice valjda bolje:) Pre sam ih krsio:
:: :: ::
:: :: :: Ti si iz Sombora? Lep gradic
:: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs