drugari potrebna mi je pomoc oko povezivanja indikatora
STRANA 2 OD 2
ixtro
Re: Re: Re: eee
08.05.2013. 21:31
status: user broj poruka: 441
heheh so true :)
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 CM Storm Sirus Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Ma ja, isto je. Automatski, spustis, a ovaj odvrnes i spustis na patos, jer obicno padnu sa sata i raspuknu se: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: spusti osigurac = odvrni osigurac i naravno opet proveri kabl, i opet (3put ispitaj, pa onda pipaj :: :: :: :: :: :: :: ja nemam te fensi osigurace vec stare na odvrtanje :: :: :: :: :: :: Velika je razlika!! :: :: :: http://static.show.hr/images/posters/10066/image.jp :: :: :: :: :: ::
najsigurnije je da pozove djerdap 10min pre nego pocne montaza ..da ovi iskljuce struju
:: Ma ja, isto je. Automatski, spustis, a ovaj odvrnes i spustis na patos, jer obicno padnu sa sata i raspuknu se: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: spusti osigurac = odvrni osigurac i naravno opet proveri kabl, i opet (3put ispitaj, pa onda pipaj :: :: :: :: :: :: :: ja nemam te fensi osigurace vec stare na odvrtanje :: :: :: :: :: :: Velika je razlika!! :: :: :: http://static.show.hr/images/posters/10066/image.jp :: :: :: :: :: ::
Druze, tesko da ce moci, jer oni ni svojim radnicima izgleda ne iskljucuju, a i kad iskljuce, ukljuce kad im se cefne, pa ovi jadnici, malo-malo, pa ih zdrmne+ljosnu sa bandere naglavacke pravo u smrt:(
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: najsigurnije je da pozove djerdap 10min pre nego pocne montaza ..da ovi iskljuce struj
Molim za odgovor, Na indikatoru za kupatilo, koji je standardan za bojler, grejalicu i svetlo.. prilikom ukljucivanja bilo kog potrosaca svetle sve tri sijalice( tinjalice).. Kako je to moguce? Napominjem da sam otvorio i pregledao, sve je pravino povezano, osim jedne zice koja je ogoljena li nije povezana, cini mi se da je to nula... Molim jos jrednom, hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.