Za odradjivanje posla moze i da pozajmi , iznajmi ili dr., a ako se nesto kupuje ne baca se kes tek tako.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: :: Свака `Хилти` бушилица од 4500,00 ће да ти одради посао. Имаш у сваком хипермаркету. Човече, колике теорије се просипају, к`о при избору скутера. Немој `кинеза`, има да те зеза, само `Пиагио`, те узни овај са 125цца који се води као 50цца...
Naravno da ces dobiti pametan odgovor da kupis `Hilti`, i ja bih za 100e da ga kupim, ali malo trasu, pogotovo na buvljaku `ispravan` za tu sicu, hehehhe!. Mada u praksi ako hoces dobru makinu, moraces izdvojiti 200+E, a za kucnu varijantu moze i ta NOVA od 70-ak, odradice posao, sigurno, ako je ne akas 10 sati dnevno.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ма неће човек да зајми, а јесте смарање вазда зајмити, а није ни морално. Ево ја имам две бушилице обичне и избушио сам пуно рупа и отвора у разним материјалима али нису с јаким чекићем, па бушење `куваног` бетона буде ноћна мора, тачније, немогућа мисија. Позајмљивао сам пар пута а баш данас ми је зафалила једна `хилти`али нећу више да зајмим. Ако и преуређује купатило сам неће ваљда уређивати = скидати плочице сваке три године? За нормално коришћење свака ће да послужи. Добра бургија се подразумева.
И друго, мани се `Бубња` и макина одатле. То су углавном проклете ствари будући да су већином испадале из продавница алата у руке џанкија. Толико су ваљда лаке да је рад с њима права милина.
Za razliku od ostalih, imas moj glas ZA, sa ovakvom Einhell busilicom sam postavio jedno stotinak klima uredjaja, video nadzora, satelitskih pitaj boga koliko!!! Jedino moras da vodis racuna da ne ostane bez masti za podmazivanje (litijumova mast), sa gornje strane imas taj veliki crni poklopac, odvrnes ga i vidis ima li masti ili ne. U koferu imas rezervnu mast tako da to tebi za tako nesto moze trajati godinama. Ovakvu busilicu imas svremena na vreme u Metrou na akciji za oko 3800 dinara! Imao sam i veliki Hilti koji je pukao posle desetak probusenih rupa precnika 80mm za klime. I ja sam bio skeptik, na pola namontirana klima kod nekih ljudi u stanu, Hilti pukao, ja u Metro kada ovo cudo na akciji, nisam imao kud, kupim i nisam se pokajao. Menjao sam par puta cetkice i jednom prekidac, dan danas busi kao prvog dana! Preporuka!
:: :: :: :: Za razliku od ostalih, imas moj glas ZA, sa ovakvom Einhell busilicom sam postavio jedno stotinak klima uredjaja, video nadzora, satelitskih pitaj boga koliko!!! Jedino moras da vodis racuna da ne ostane bez masti za podmazivanje (litijumova mast), sa gornje strane imas taj veliki crni poklopac, odvrnes ga i vidis ima li masti ili ne. U koferu imas rezervnu mast tako da to tebi za tako nesto moze trajati godinama. Ovakvu busilicu imas svremena na vreme u Metrou na akciji za oko 3800 dinara! Imao sam i veliki Hilti koji je pukao posle desetak probusenih rupa precnika 80mm za klime. I ja sam bio skeptik, na pola namontirana klima kod nekih ljudi u stanu, Hilti pukao, ja u Metro kada ovo cudo na akciji, nisam imao kud, kupim i nisam se pokajao. Menjao sam par puta cetkice i jednom prekidac, dan danas busi kao prvog dana! Preporuka!
Cetkice kupujem od jednog lika sa Bubanj potoka, svake subote je tamo, radi samo sa cetkicama, ima ogroman izbor, iz Bgd-a je, salje i postom. Imas ih u prodavnicama Woby Haus, poneses uzorak i po njemu trazis, cena im je smesna, ako nema u dimenziji koja tebi treba, uzmes vecu cetkicu i sa malo smirgle sam napravis sta ti treba, parola glasi SNADJI SE!!! pozzz
da smirglam cetkice? znas ti koji je to posa:) treba mi za mixer:)
:: :: :: Cetkice kupujem od jednog lika sa Bubanj potoka, svake subote je tamo, radi samo sa cetkicama, ima ogroman izbor, iz Bgd-a je, salje i postom. Imas ih u prodavnicama Woby Haus, poneses uzorak i po njemu trazis, cena im je smesna, ako nema u dimenziji koja tebi treba, uzmes vecu cetkicu i sa malo smirgle sam napravis sta ti treba, parola glasi SNADJI SE!!! pozz ::
cetkice za miker, red velicina 150 dinara, ali ako nema dimenzija kakve ti treba resenje je smirgla i nije nista strasno, to su mekane grafitne cetkice koje se lako smirglaju i oblikuju, nemoj se sekirati, neces dobiti zuljeve!
ma nezgodno je sto bi moralo da se smirgla kruzno.. inace, svasta sam kupovao u tom woby house-u i nikad se ne setih, na kraj pameti mi nije bilo da mozda imaju cetkice
:: cetkice za miker, red velicina 150 dinara, ali ako nema dimenzija kakve ti treba resenje je smirgla i nije nista strasno, to su mekane grafitne cetkice koje se lako smirglaju i oblikuju, nemoj se sekirati, neces dobiti zuljeve!
Ko sto ti je receno kume, cetkice su grafitne, to se smirgla kao stari lebac, mozes nozem da ih struzes. Ma mozes u obliku kurca da ih napravis ako treba.
:: ma nezgodno je sto bi moralo da se smirgla kruzno.. inace, svasta sam kupovao u tom woby house-u i nikad se ne setih, na kraj pameti mi nije bilo da mozda imaju cetkic :: ::
:: Ko sto ti je receno kume, cetkice su grafitne, to se smirgla kao stari lebac, mozes nozem da ih struzes. Ma mozes u obliku kurca da ih napravis ako treba :: :: :: ma nezgodno je sto bi moralo da se smirgla kruzno.. inace, svasta sam kupovao u tom woby house-u i nikad se ne setih, na kraj pameti mi nije bilo da mozda imaju cetkic :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.