A od ovih sto ima da se uzem u srbistanu uzeo bih jedino skagen: http://www.satovi-online.com/catalog/233xltmb-p-1606.html Ovaj mi je jedini eleganci a narukvica je skorz fancy... sto je opet relativno jer svako ima drugaciji ukus a o njima ne valja raspravljati...
U ovom cenovnom rangu, do 60e, mislim da Casio dominira, Seiko je ipak malo skuplji i dosta elegantniji, sto meni ne treba, ja trazim neku casual-sport varijantu! :)
Sve što ste naveli u ovoj temi je smeće. Police? Fossil? To nisu brendovi, niti je kvalitet. Za 150 evra može polovan Sector da se nadje, a ako baš mora nov sat, ne bih išao ispod Citizena za taj novac. Naravno, dobar sat košta od 1000 evra na gore, ali ispod toga baš i nije neki izbor... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
@darcio do 60 e nema nista bolje od Casio-a, ali budzet je 150e koliko vidim :).
@daum i ti ga pretera 1000 e, ako juris Omegu, Longines ili neki drugi opasan sat, imas sasvim lepih Tissot satova, meni je jedan od najlepsih satova Tissot PRC 200 u ovoj reviziji :) :
I da Invicta satove nikako ne uzimati, to su jako dobre kopije drugih jako skupih satova sa jako losim mehanizmima unutra. Neki rade kako treba, neki crknu posle 15 dana.
Lepši je, malo nabudženiji, i ima bolju zaštitu od vode (100m u odnosu na prvi-50m).Ali najbolje je da odeš u neku radnju i vidiš uživo sve koji te zanimaju.
@Daum: Nemoj da zezaš ljude ovde.Nijedan od navedenih nije smeće, preteruješ brate do jaja.Jebem ga ja, nose ljudi i satove sa pijace koji su preživeli grom i pakao pa su trajali godinama.Ti sad pričaš kao da porediš napajanja.Po kom osnovu je i jedan sat ovde naveden sranje?Jel` ne pokazuje tačno vreme? Jel` se kvari?... A, mi ne heftamo Paris Hilton pa da kakimo evre, niti idemo na slavu kod Karađorđevića gde će nam neki paparazzo slikati čuku i objaviti je u kuriru.Ja sat kupujem zbog sebe, a ne da ih drugi gledaju na mojoj ruci i da mi zavide.Čak i ja koji stvarno volim satove, ne bih nikada dao više od 300e za bilo koji sat, čak i kad bih imao 300e. :)
Covek kaze da je budzet do 150 eu. Sector je mozda i najbolji izbor. Mada i Festina ima odlicne modele Da je rekao do 1000 ili preko preporucio bi mu `Rolex`.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Ja glasam za police, mnogo dobro izgleda. Dok sam bio na faxu, bio mi ukljucen tablet i pokazao sam sat nekim koleginicama da mi kazu sta misle i svima se bas bas svidja, ne samo `I like it` :) Pusti ti dauma, on je pun para, pa moze da se razbacuje ovolikim ciframa :) I da, bacanje je para kupiti auto ispod 80 000e, sve su krshevi :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
I meni se sviđa taj police iako pandure i ne volim preterano. Deluje kao da bi išao uz razne varijante, i sportsku i malo ozbiljniju, super za taj modni detalj.
Ionako, kome više sat treba zbog kvaliteta i pokazivanja tačnog vremena, čim sam svuda počeo da vučem telefon prestao sam da ga nosim kao totalno redundantnu spravicu.
Pre bih za 1000 evra kupio 6 jeftinijih satova, pa ih nosio na smenu od ponedeljka do subote. To je ono sto sam napisao, Casio Edifice su jeftini (ako cifre od 100 do 200 evra mogu da se smatraju malim), pa ljudi beze od njih. Za te pare dobijes ok sat.
:: Sve što ste naveli u ovoj temi je smeće. Police? Fossil? To nisu brendovi, niti je kvalitet. Za 150 evra može polovan Sector da se nadje, a ako baš mora nov sat, ne bih išao ispod Citizena za taj novac. Naravno, dobar sat košta od 1000 evra na gore, ali ispod toga baš i nije neki izbor.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
svideli mi se ovi casio, uzecu neki ovih dana,makar i taj najjeftiniji, da budem siguran da cu znati koliko je sati, a ne da placem u gradu jer su mi 2 telefona prazna a treci nema podesen sat haha
Vidim pominjete seiko i longiness, moj tata je imao jedan seiko, pre 20ak godina kupljen, metalna narukvica, vrhunski izgleda, zvao sam sada mamu da joj kazem da hocu da nosim sat i da mi nadje taj tatin, i ona mi kaze kupila sam ti ja sa pre 6 godina i nisi hteo da ga nosis, evo sada radi (stoji u onom sanducetu i dalje) i pise longines na njemu.
Ne zna da izgovori zena, nebitno. Sada me zanima da li je moguce da me je castila pravim satom ili joj je neki majmun podmetnuo nesto od 200 dinara :)
Evo i da se nasmejete, jedan lik iz privredne komore je kupio longiness od vise hiljada eura, stavio ga na ruku, otisao uvece u restoran, usao da opere ruke a sat stavio na lavabo i otisao. Sutradan oko podne je skontao da je izgubio sat. Sta reci a ne zaplakati :)
:: svideli mi se ovi casio, uzecu neki ovih dana,makar i taj najjeftiniji, da budem siguran da cu znati koliko je sati, a ne da placem u gradu jer su mi 2 telefona prazna a treci nema podesen sat hah :: :: Vidim pominjete seiko i longiness, moj tata je imao jedan seiko, pre 20ak godina kupljen, metalna narukvica, vrhunski izgleda, zvao sam sada mamu da joj kazem da hocu da nosim sat i da mi nadje taj tatin, i ona mi kaze kupila sam ti ja sa pre 6 godina i nisi hteo da ga nosis, evo sada radi (stoji u onom sanducetu i dalje) i pise longines na njemu. :: :: Ne zna da izgovori zena, nebitno. Sada me zanima da li je moguce da me je castila pravim satom ili joj je neki majmun podmetnuo nesto od 200 dinara : :: :: Evo i da se nasmejete, jedan lik iz privredne komore je kupio longiness od vise hiljada eura, stavio ga na ruku, otisao uvece u restoran, usao da opere ruke a sat stavio na lavabo i otisao. Sutradan oko podne je skontao da je izgubio sat. Sta reci a ne zaplakati :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.