Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Nova veš mašina
STRANA 2 OD 2
Sub-Z Re: @Sub-Z 13.12.2011. 17:06 #384025

status: user
broj poruka: 1620
Evo baš, gledam, sve novije mašine pište kad završe program. Po ovim idiotima to je sigurno muzika...
Fiat iustitia, et pereat mundus

:: Nemoj samo da uzimas neku bas modernu jer ces platiti +3%
:: ako ima na sebi usb ili moze da svira kada zavrsi pranje :
::
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Philips 22
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blingaro Moje iskustvo 13.12.2011. 18:50 #384044

broj poruka: 24
Ja sam promenio staru Gorenje veš mašinu posle 30 godina. Beše model PS 664 BIO S, ako me sećanje dobro služi. Ipak novo je novo, a trebala mi je relativno jeftina mašina. Kupio sam `najsiromašniji` model WA 61061 (recimo nema pretpranje na 95 stepeni). Ali tada o tome nisam razmišljao. To jest, bilo je koliko para - toliko muzike. Prvi `kvar` je bio posle godinu i po - spao je kaiš koji povezuje bubanj i motor. Čitao sam negde da se to još nekom dešavalo. Majstori su došli, popravili i ništa nisu naplatili. Posle dve i po godine je malo curkala voda iz kutije prilikom uzimanja omekšivača. Majstori došli, promenili onu plastiku odozgo gde se nalaze mlaznice za vodu i ništa nisu naplatili. Posle 4 i po godine beše prvi ozbiljan kvar - crkao grejač. Majtori došli, popravili i ništa nisu naplatili. Da, naravno, mašina je imala garanciju 5 godina. E sad koju da uzmeš? Kako bi bilo da pitaš po perionicama veša šta oni imaju? Ako neko pere, to su oni. Nadam se da sam pomogao.
philaemos ... 14.12.2011. 11:35 #384192

broj poruka: 2743
Meni su do sada majstori na Gorenje masini promenili pumpu za vodu i motor. Motor je riknuo posle tacno 3 godine rada, a pumpa za vodu posle 4.5 god. Nije mi naplaceno nista sto znaci da je garancija 5 godina na celu masinu.
Da su kvalitetne nisu, ali nisu ni drugi, pitaj bilo kog servisera. Nije sve jedno da li ves peres jednom nedeljno ili 2 puta dnevno
Uzeo bih ono sto ima najvecu garanciju i odlican servis u Srbiji, a to je Gorenje.

Demon to some. Angel to others.

gile23 ... 14.12.2011. 11:51 #384202

broj poruka: 9121
Whirlpool provereni kvalitet ? Njihovu klimu sam platio 300 e, za te iste pare je imala Samsung klima. Svake godine menjam freon + klima koristi ne standardni freon koji je malo skuplji u odnosu na vecinu ostalih. Zakljucak je da negde curi freon, pa ako se to ponovi i sledece godine, mora da se skine cela spoljasnja jedinica.

Samsung klima, imam jos jednu na drugom objektu, 4 godine nista, ni menjanje freona nista.

Povucen tim iskustvom sve njihove stvari uzimam sa rezervom, pre ovoga sam imao puno poverenje u njih, ali sada nemam :).

Savet Gorenje masina, zasto. Rezervnih delova ima svuda, popravka je relativno jeftina, dok ce popravka za neku Whirlpool ili Candy masinu da kosta jako puno pre svega zbog cene tog rezervnog dela.

Candy ves masina koja je stara ~10 godina popila neki bug u programatoru. Majstor je dolazio 3-4 puta dok nije na kraju nasao kvar.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ... 14.12.2011. 11:56 #384206

broj poruka: 18998
pa ti si bar Gile, valjda znas da se za klime kupuje fujitsu, za bahacenje Tadiran, Whirpool za ves masine, frizidere.. pa jesi domacica il sta :P

:: Whirlpool provereni kvalitet ? Njihovu klimu sam platio 300 e, za te iste pare je imala Samsung klima. Svake godine menjam freon + klima koristi ne standardni freon koji je malo skuplji u odnosu na vecinu ostalih. Zakljucak je da negde curi freon, pa ako se to ponovi i sledece godine, mora da se skine cela spoljasnja jedinica
:: Samsung klima, imam jos jednu na drugom objektu, 4 godine nista, ni menjanje freona nista
:: Povucen tim iskustvom sve njihove stvari uzimam sa rezervom, pre ovoga sam imao puno poverenje u njih, ali sada nemam :)
:: Savet Gorenje masina, zasto. Rezervnih delova ima svuda, popravka je relativno jeftina, dok ce popravka za neku Whirlpool ili Candy masinu da kosta jako puno pre svega zbog cene tog rezervnog dela
:: Candy ves masina koja je stara ~10 godina popila neki bug u programatoru. Majstor je dolazio 3-4 puta dok nije na kraju nasao kvar
:: Pozdrav!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs