Zar je tako velik problem otići do kompa i pustiti sledeći film?
:: Kako da namestim da mi u KM playeru pusta filmove zaredom, jedan za drugim :: Nikako nece, ne mogu da namestim. Znaci ubacim u playlist dva ili tri filma, i kad jedan prodje, nikako ne prebaci na drugi vec stane. Kako to da namestim? :: :: ::
Nije to stvar. Pustim cesto filmove preko noci, cisto da radi komp, posto trenutno nemam TV. A ide mi na zivce to, umesto da mi vrti filmove non-stop, ono ugasi posle prvog. I namestao sam sad u opcijama i dalje nece da pusta sam... :P
:: Zar je tako velik problem otići do kompa i pustiti sledeći film? :: :: :: Kako da namestim da mi u KM playeru pusta filmove zaredom, jedan za drugim :: :: Nikako nece, ne mogu da namestim. Znaci ubacim u playlist dva ili tri filma, i kad jedan prodje, nikako ne prebaci na drugi vec stane. Kako to da namestim? :: :: :: :: :: ::
Movie night kod Mixera, ponesite kokice! .D Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Nije to stvar. Pustim cesto filmove preko noci, cisto da radi komp, posto trenutno nemam TV. A ide mi na zivce to, umesto da mi vrti filmove non-stop, ono ugasi posle prvog. I namestao sam sad u opcijama i dalje nece da pusta sam... : :: :: :: :: Zar je tako velik problem otići do kompa i pustiti sledeći film? :: :: :: :: :: Kako da namestim da mi u KM playeru pusta filmove zaredom, jedan za drugim :: :: :: Nikako nece, ne mogu da namestim. Znaci ubacim u playlist dva ili tri filma, i kad jedan prodje, nikako ne prebaci na drugi vec stane. Kako to da namestim? :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Inace tisinu ne podnosim, alergican sam na nju. :) Zato mora nesto da se vrti ili na TV-u ili na kompu... I dalje nista. NMG da verujem, da ne moze da se namesti ovo. A ranije mi je radilo...
:: Movie night kod Mixera, ponesite kokice! . :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: Nije to stvar. Pustim cesto filmove preko noci, cisto da radi komp, posto trenutno nemam TV. A ide mi na zivce to, umesto da mi vrti filmove non-stop, ono ugasi posle prvog. I namestao sam sad u opcijama i dalje nece da pusta sam... : :: :: :: :: :: :: :: Zar je tako velik problem otići do kompa i pustiti sledeći film? :: :: :: :: :: :: :: Kako da namestim da mi u KM playeru pusta filmove zaredom, jedan za drugim :: :: :: :: Nikako nece, ne mogu da namestim. Znaci ubacim u playlist dva ili tri filma, i kad jedan prodje, nikako ne prebaci na drugi vec stane. Kako to da namestim? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma pusti jedan film, lezi i uspavaces se najkasnije na pola. Tesko da ces u snu odgledati jos koji, `eba ga sad! Inace, sada sam probao KM i radi kada se ubaci u play listu vise fajlova. Ako nece, probaj sa Gom-om, provereno radi.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ma znam... Nije los savet... :) Znam da pusta KM, npr. muziku pusta, mp3 i tako to, ali cudno da filmove nece. Probacu reinstal mozda se opameti. A sad bas i trazim neki drugi player, idem da probam VLC i GOM.
:: Ma pusti jedan film, lezi i uspavaces se najkasnije na pola. Tesko da ces u snu odgledati jos koji, `eba ga sad! Inace, sada sam probao KM i radi kada se ubaci u play listu vise fajlova. Ako nece, probaj sa Gom-om, provereno radi :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Nece. Nece ni sa ostalim onim opcijama. GOM radi, steta mi za KM bas mi je najnaj player... :) Sad cu reinstal, mozda sam nesto drugo pocackao, ili nesto ne radi sam player kako treba. Nece ni sa reinstal. Pojma nemam sta je KM-u... Nmvz... Gotov sam. Laku Noc Ljudi, Hvala!
Zezno samo se i sa GOM-om, nisam namestio Repeat! :D
:: Jbg, pa za sleep koristi GOM, a kada si u java rezimu onda KM :: :: Edit: Eto, covek se uspavao, a garant nije stigao ni play da stisne. Toliko o play listi sa vise filmova: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Popsto vidim da se dosta ljudi prca sa svim plejerima, predjite na Daum Pot Player i resite se muka. Sve radi kao podmazano ili BS Player 2.58. Ovaq dva plejera imaju ubedljivo najljepsu sliku od svih, jedino im je blizak KM Player, od kojeg je Pot Player i nastao. operator
da, radi kao podmazan samo treba da se ukakis dok ga podesis, evo recimo ja instalirao x64 verziju, sve fino podesio, radio je ok, ali do skoro je poceo da JEDE memoriju, pustim recimo neki divx a kad pogledam task a ono 500MB zauzece! nije mi jasno, stavio sam stable verziju ali ajde moracu opet
:: Popsto vidim da se dosta ljudi prca sa svim plejerima, predjite na Daum Pot Player i resite se muka :: Sve radi kao podmazano ili BS Player 2.58 :: Ovaq dva plejera imaju ubedljivo najljepsu sliku od svih, jedino im je blizak KM Player, od kojeg je Pot Player i nastao :: operator :: ::
:: Stvarno bre ljudi onolike postove ispisasmo o njemu.. :: Nista vas ne kosta da ga barem probate.. :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Ti i tvoje muke... Brate nema tu mnogo da ga cackas (osim tih zajebancija sa zvucnom koje si imao) Osim fontova i nekih drugih sitnih/Nebitnih podesavanja nisam mu nisam dirao Meni sta god da pustim ne zauzima vise od 150 Mb rama
a ebem li ga, izgleda da samo meni ovde samo nesto fali, ima podesavanja tipa `always on top`, tray, blabla, codec, cuda accelerator, a zvuk je posebna prica(u pozitivnom smislu), ima tu podesavanja brdo, brate ja volim da iskoristim nesto maximalno kad vec moze
:: Ti i tvoje muke.. :: Brate nema tu mnogo da ga cackas (osim tih zajebancija sa zvucnom koje si imao :: Osim fontova i nekih drugih sitnih/Nebitnih podesavanja nisam mu nisam dira :: Meni sta god da pustim ne zauzima vise od 150 Mb ram ::
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: ne, to je opsesija koja prerasta u boles`, to vec nisam, adekvatniji izraz `perfekcionista :: :: :: :: Znam, znam, geek jbg... :: :: Ne mozes protiv sebe...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.