:: Ali da programator bude Corsair, bubanj Asus, a dugmici Logitech. Cuo sam da samo to treba uzimati, ali da ne bude kinez nego pravi, jer kod nas sve sto stize je felericna i falsh roba :: ::
Za to moraš da ideš u Hrvatsku, nađeš nekoga sa kolima da ti donese.U Hrvatskoj je roba sa Kriptona, Supermenov ćale lično sere grafičke čipove.A ne kod nas, ovo kinesko sranje.Postoji legenda o jednom neznanom junaku, koji će se ustati protiv kineske vanzemaljske mafije i srpskih trgovinskih tajkuna koji u smederevcima peku grafičke karte.Junak koji će sa svojim moćima osloboditi Srbiju i Srpski narod samih sebe.Istrebiće našu iskvarenu rasu Srba, i stvoriti ASUS narod ovde.Deca će biti corsair marke, a žene Logitech.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Ali da programator bude Corsair, bubanj Asus, a dugmici Logitech. Cuo sam da samo to treba uzimati, ali da ne bude kinez nego pravi, jer kod nas sve sto stize je felericna i falsh roba :: ::
Nije problem, imam ortaka koji ce da vozi, rezervisao sam jednu, mogu i jos nekome, ipak prvih godinu dana necu da klokujem masinu, dok prorocanstvo ne bude kompletno, kada 1024 bubnjeva sinhronizovano bude lupalo u simfoniji belog, onda ide klok dok ne klonem.
Sada se vi smejte, ali videcete kada moje belo bude belo i kada okacim benChmark belog. A vi samo sivo pa prelaz u sivo. Ipak kada ukljucim Multi Stream Anti Aging na 32 i clothes simulaciju zajedno sa simulacijom fluida, bice samo majko moja mila, belo i posle 30od pranja. Sada mi javio covek, kaze, ako doplatim 8000 eura, dace mi komoru za lasersko uklanjane viska dlaka sa dzempera. Kaze uvezao sa Coruscanta. Uzajmicu od ortaka samo da imam. Nije bitno, samo da meni radi i da se ne brinem da cu narednih par godina sve sto stavim da izadje belo. Posle vam mozda prodam, da i vi perete i da vidite kako treba da se pere. A od praska cu da koristim samo Washer Masterow Whitening White.
Skidam kapu, samo malo zasoli sa random recenicama i polupismenosti.
Nego ti ne rece nama kojima je ovaj forum sve na svetu kao i firme koje proizvode hardwer, kojim klanovima Jovane pripadas? Da li si prave vere Intel+Ati ili si infedel?
:: Nije problem, imam ortaka koji ce da vozi, rezervisao sam jednu, mogu i jos nekome, ipak prvih godinu dana necu da klokujem masinu, dok prorocanstvo ne bude kompletno, kada 1024 bubnjeva sinhronizovano bude lupalo u simfoniji belog, onda ide klok dok ne klonem :: :: Sada se vi smejte, ali videcete kada moje belo bude belo i kada okacim benChmark belog. A vi samo sivo pa prelaz u sivo. Ipak kada ukljucim Multi Stream Anti Aging na 32 i clothes simulaciju zajedno sa simulacijom fluida, bice samo majko moja mila, belo i posle 30od pranja. Sada mi javio covek, kaze, ako doplatim 8000 eura, dace mi komoru za lasersko uklanjane viska dlaka sa dzempera. Kaze uvezao sa Coruscanta. Uzajmicu od ortaka samo da imam. Nije bitno, samo da meni radi i da se ne brinem da cu narednih par godina sve sto stavim da izadje belo. Posle vam mozda prodam, da i vi perete i da vidite kako treba da se pere. A od praska cu da koristim samo Washer Masterow Whitening White :: ::
Duvaj ga Šabane, Jovan je from the light side of the force! Ne kvari čoveka!
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA :: :: Ala si ga skinuo , majstorski :: :: Skidam kapu, samo malo zasoli sa random recenicama i polupismenosti :: :: Nego ti ne rece nama kojima je ovaj forum sve na svetu kao i firme koje proizvode hardwer, kojim klanovima Jovane pripadas? Da li si prave vere Intel+Ati ili si infedel :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: Nije problem, imam ortaka koji ce da vozi, rezervisao sam jednu, mogu i jos nekome, ipak prvih godinu dana necu da klokujem masinu, dok prorocanstvo ne bude kompletno, kada 1024 bubnjeva sinhronizovano bude lupalo u simfoniji belog, onda ide klok dok ne klonem :: :: :: :: Sada se vi smejte, ali videcete kada moje belo bude belo i kada okacim benChmark belog. A vi samo sivo pa prelaz u sivo. Ipak kada ukljucim Multi Stream Anti Aging na 32 i clothes simulaciju zajedno sa simulacijom fluida, bice samo majko moja mila, belo i posle 30od pranja. Sada mi javio covek, kaze, ako doplatim 8000 eura, dace mi komoru za lasersko uklanjane viska dlaka sa dzempera. Kaze uvezao sa Coruscanta. Uzajmicu od ortaka samo da imam. Nije bitno, samo da meni radi i da se ne brinem da cu narednih par godina sve sto stavim da izadje belo. Posle vam mozda prodam, da i vi perete i da vidite kako treba da se pere. A od praska cu da koristim samo Washer Masterow Whitening White :: :: :: ::
Mislim da je ,180 ipak previse novca za podlogu. To je skoro dve moje plate:O Kladim se da ce mu i neka od par tisuca eura odraditi posao. Nece mis lepo da klizi kao na toj od 24.000, ali bice ok.
:: Ma kakav intel+ati, ja od sada samo intel+intel. To vam je prava stvar. : :: :: Vidi ovu podlogu http://most-expensive.net/mouse-pa :: Ispod toga nista ne bih uzimao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.