Ključna reč je `vreme `izloženosti Wladi` - Wlada Fukushima AKA `Uncle Spam` Nova merna jedinica izloženosti jakom i štetnom zračenju - 1 KLIONAC
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: zamolicu Uncle Spam-a da mi pomogne i izvuce zeljene informacije iz siptara. Samo cu morati da kontrolisem vreme izlozenosti siptara Wladi, jer ako preteram mozda se samoubije(siptar, ne wlada) :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Pa da, tacno tako... Ne moze se utoliti zedj sa shiptareve limunade, taman zamesano da mozes ceo `akvarijum` popiti, ccc. Secam se i pudinga, znao sam kao klinja i po 3-4 `pehara` da smlatim. U dupe ga hebem shiptarsko!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Na žalost, pravi omjer ne znam više na pamet na veliku količinu, u svakom slučaju, ide jako malo LIMUNA, LM :: :: Potrebno je kilo limuna smrznuti, a zatim rasprditi u nekom mega džuseru, dezintegratoru, smashmashine-u, mašini za mlevenje mesa, kužite već... oni pedantniji zgule koru, a ostali stave sve zajedno sa kupljenom količinom pesticida, herbicida i sredstava protiv truljenja i buđavljenja, što zbog boje što zbog arome :: Onda, idu kesice i kesice limontusa (nema jebe, bez limontusa limunada nije za go q) :: I, šećerko u značajnim količinama, po ukusu. NIKAKO ne premalo šećera, uvek malo više od onoga što smatrate prosečnim i normalnim - u suprotnom se ne popije mnogo.. :: E, to kad se podbaci pod cooler i smeša, jebitačno je piće. Hladno i kiselo, vara mozak kako jede nešto extra hranjivo i zdravo, i, kao, gasi žeđ, ali, nesrećna količina šećera ostaje na kraju u ustima, i traži proces ispiranja, i tako u krug.... ko se od jedne čaše šiptarske limunade napio, taj je obično gowno.... nula. Ili je nije ni pio. Mislim, leti, ne zimi :: Za autorska prava, tražim džaba degustacije, proviziju, kao i da me oslovljavate sa Šokun Pisko, dok traje sezona kabeze :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.