Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
LCD Full HD VS. LED HD Ready ???
STRANA 2 OD 2
Simon72 ... 03.06.2011. 22:26 #330735

status: user
broj poruka: 2799
Pa ne treba mu kao monitor vec za igranje. Neznam sta tu nije jasno. Ko monitor bi koristio da reže kopira downloaduje... a njemi treba za igranje. Igro sam i na 720 i 1080. Razlika se vidi normalno al za 1080 sa detaljima na high mu treba extra grafika. I na monitor kad spustis rezoluciju prikaz je normalno losiji. E sad kolko je lošiji. Dal ce on biti zadovoljan ili ne nek sam vidi kad uzme tv. Napali ste coveka koda je mentalno zaostao. Pitao dobio odgovore odlucio fala lepo., i sad pa ti nisi normalan da si uzo hd ready. Mislim nije lepo ima covek da se ubedaci a razlika je neprimetna ili jedva primetna. A da najbolje je da i on a i svi odete pa stanite pored dva monitora 32 incna i pusti prvo film pa onda neku igru. Pitanje je i kakvu televiziju gleda analagnu digitalnu hd dal hoce divx filmove da pogleda na tv koji uzme. Slika je na svim osim na hd kanalima bolja na hd ready.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ribolovac Kes je ogranicavajuci faktor 03.06.2011. 22:34 #330737

broj poruka: 1305
ali fullhd je fullhd ma ko sta pricao. Uporedjivao sam tv-e dijagonala do 42 inca koji su hd ready i fullhd i razlika je ogromna kada ga prikacis na komp. Kao tv moze da prodje ali po meni to nije to.
@Simon72
Dosta ljudi ima hd ready televizore, jer nisu imali para za bolje, a hteli su lcd.
Sto se tice ocnog lekara - zezanje ne ljuti se
@snatch019
U zdravlje da te sluzi tv, ali bolje je bilo da si sacekao malo i skupio par hiljada vise za neki malo bolji uredjaj.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

Simon72 ... 03.06.2011. 22:39 #330740

broj poruka: 2799
Da kada se prikaci na komjuter i kad se koristi kao monitor. Ne kad se igraju igre.
Ma ne ljutim se nego ubedaciste coveka sad se kuci nervira a nema potrebe.

Daum Re: ... 03.06.2011. 23:37 #330753

broj poruka: 12795
Pa ima potrebe jer se TV ne kupuje svakih godinu dana, tako da mu tih 5000 i veća rezolucija znači kako god okreneš, koristio, ne koristio...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: Da kada se prikaci na komjuter i kad se koristi kao monitor. Ne kad se igraju igre.
:: Ma ne ljutim se nego ubedaciste coveka sad se kuci nervira a nema potrebe
::
tortojed Pa upravo ce mu u IGRAMA zatrebati taj tv kao monitor. To jest... 04.06.2011. 01:31 #330771

broj poruka: 10997
u igrama ce mu zatrebati vece rezolucije, koje mozda i moze da dobije na nekom monitoru koji sada ima, ali je taj monitor MALI! Dakle, taj otpada zbog velicine, a tv zbog NEMANJA mogucnosti da se izabere zeljena rezolucija... Napravio je los posao!

gman evo licnog iskustva... 04.06.2011. 02:31 #330781

broj poruka: 1111

ako nekog zanima

naime, imao sam prvo HDready samsunga od 32`
sa totalTV i DVDplayerom slika je uzasna ugradjeni scaler takodje
oko ivica se pojavljuju neke tamne naslage

sledeci je, takodje, bio samsung, 40` fullHD i iste probleme ima sa SD signalima

oba tv-a rade savrseno sa HDMI i D-SUB

poucen iskustvom sa LG monitorom, uzeo i LG tv
mnogo bolja slika sa SD izvora

da li je do napretka u tehnologiji, ne znam, ali po meni je LG mnogo bolji
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs