Treba mi aparat za mesanje i hladjenje napitaka, konkretno limunade. Ako neko zna za neku firmu koja se bavi proizvodnjom i/ili prodajom ovih aparata bio bih zahvalan na linku. U krajnjoj liniji i polovan aparat dolazi u obzir. Hvala unapred.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Ako planiraš bozu da praviš zovi na degustaciju, al da bude ko zmija.
Pravila je prošle godine neka firma ovde u kraju flaširanu bozu i tradicionalnu limunadu, znam, nije to to al nije bila ni loša. Čak je i prodaja dobro išla po onome što reče komša iz dragstora, ove godine je nema nažalost.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Uz ove nadolazece `SS` viruse iz Donje Saksonije, bio bi to veliki i neopravdan rizik. A sta ce biti sa pasuljem..? Ovo ko` da je upereno protiv nas... Nita pasulj, nita ljimunada...
Niko iz moje blizine nema ddr memoriju, izgleda da se komšije modernizovale pa postade retka zverka, tako da nisam još stigao da probam ploču a nisam imao vremena da jurim. Treba večeras da mi donesu neki božji krš da zavirim, tu će da bidne koji stik.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
to je to sto trazim. Bice i limunada i boza ladne samo tako. Na degustaciju ste dobrodosli uvek
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: to je to sto trazim :: Bice i limunada i boza ladne samo tako. Na degustaciju ste dobrodosli uvek :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Ако си мислио на оне мајсторе поред дома здравља у Криволачкој боза им није била ни за красни, размућен качамак са загорелим шећером... Мене мрзи да је сада правим много мешања крај шпорета (врућина брате)... А старе бозаџије помрле и у граду више нема где да се попије добра боза.
...................... Не воле нас Бугари ни Аустроугари мрзе нас Јапанци и Лилипутанци ...................... Б. Ђорђевић
Ja bozu ne volim ali zato ona limunada koja je bila u starim poslastricarnicama... Nema tog bravo, granini i ostalih koji su kao ono. Ja ne znam kako naprave onako uopste. Mada tih poslasticarnica gotovi da nema vise. Ima na pocetku srpskjih vladara ta limunada.
Nemoj neki levi! I testiraj ga tu pred njima u prodavnici !
Kupi 20 kg limuna i napoj ih sokom tu sve dok ne crknu da testiras aparat , posle probaj i u SLI varijanti sa dva aprata umrezena, da nisu ti preprodavci i dobavljaci skovali zaveru protiv tebe za SLI mod proizvodnje limunade, cisto da ne moras da ides pred palatu pravde i Borisa Tadica zbog neispravnog aprata za limunadu...
Jos bolje: neka UNCLE SPAM uzme jedan ASUS aparat za limunadu, jedan CORSAIR aparat za bozu, i jedan LOGITECH aparat za kabezu, pa da rade u triple channel-u!Obavezno da su proizvedeni na zapadu, a ne u Kini!Za limun je takodje pozeljno da bude sa zapada, iz Nemacke prvenstveno, jer je obogacen novom EURO eserihijom koli uz koju moze da overklokuje zeludac i jetru do mile volje.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Uzmi ASUS aparat za limunadu ! :: :: Nemoj neki levi! I testiraj ga tu pred njima u prodavnici ! :: :: Kupi 20 kg limuna i napoj ih sokom tu sve dok ne crknu da testiras aparat , posle probaj i u SLI varijanti sa dva aprata umrezena, da nisu ti preprodavci i dobavljaci skovali zaveru protiv tebe za SLI mod proizvodnje limunade, cisto da ne moras da ides pred palatu pravde i Borisa Tadica zbog neispravnog aprata za limunadu.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Za limun je takodje pozeljno da bude sa zapada, iz Nemacke prvenstveno, jer je obogacen novom EURO eserihijom koli uz koju moze da overklokuje zeludac i jetru do mile volje. ::
On ionako posere svaku temu.To mu je od one EURO eserihije koja izaziva dijareju.Eserihija coli-made in EU.Novi brend koji ce zaseniti coca-cola-u je: Eserihija Cola!
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: hehe :: cackate mecku, vidim j :: sam kad se zaleti asus decak pa raspali sa nebulozama posrace 20 obliznjih tema za minu :: : :: :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: ::
Moz` da nam otkrijes pravi recept prave shiptarske limunade...Sta, de, kako, koliko stoji, sta ide/omer...?Kontam da se to strogo cuva i prenosi kolenima...Znam da cuvam tajnu, ali za sankom, uz par ljutih nista ne garantujem
pa cu da presavijem jednog da prizna pravi sastav limunade. Upravo radim na receptu, bicete blagovremeno upoznati sa dostignucem, a ko bude u prolazu neka svrati na degustaciju.
Možes da ga savijaš kol`ko hoćeš ako je on dao ``besu`` da neće odati recept.E,sad, jedino ako bi ga ostavio sa Uncle Spam-om dva minuta u istoj prostoriji...
:: pa cu da presavijem jednog da prizna pravi sastav limunade :: Upravo radim na receptu, bicete blagovremeno upoznati sa dostignucem, a ko bude u prolazu neka svrati na degustaciju. :: :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Hahahah, ma tesko da ces sa presavijanjem da izvuces, mozda seciranjem upali:)))) Skoro sam pravio po nekom receptu sa neta...navodno ide i na ploske izrezan limu sa korom i da odstoji u frizu 12 -24h. ali katastrofa, ubi gorcina. Mora da je fora i u samom aparatu, tj. da neprestano mesa...Slicno kao i sladoled, bez masine za hladjenje i mesanje mozemo samo da sanjamo sladoled u home made varijanti.
Edit: Eto, i @toothless ti je rekao, tesko, vrlo tesko!
Evo i recept za extra krafne, ala americke...Inece, recept je od genijalca kulinarstva - Almoa Čatlaka:
:: pa cu da presavijem jednog da prizna pravi sastav limunade :: Upravo radim na receptu, bicete blagovremeno upoznati sa dostignucem, a ko bude u prolazu neka svrati na degustaciju. :: :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Na žalost, pravi omjer ne znam više na pamet na veliku količinu, u svakom slučaju, ide jako malo LIMUNA, LM:
Potrebno je kilo limuna smrznuti, a zatim rasprditi u nekom mega džuseru, dezintegratoru, smashmashine-u, mašini za mlevenje mesa, kužite već... oni pedantniji zgule koru, a ostali stave sve zajedno sa kupljenom količinom pesticida, herbicida i sredstava protiv truljenja i buđavljenja, što zbog boje što zbog arome. Onda, idu kesice i kesice limontusa (nema jebe, bez limontusa limunada nije za go q). I, šećerko u značajnim količinama, po ukusu. NIKAKO ne premalo šećera, uvek malo više od onoga što smatrate prosečnim i normalnim - u suprotnom se ne popije mnogo... E, to kad se podbaci pod cooler i smeša, jebitačno je piće. Hladno i kiselo, vara mozak kako jede nešto extra hranjivo i zdravo, i, kao, gasi žeđ, ali, nesrećna količina šećera ostaje na kraju u ustima, i traži proces ispiranja, i tako u krug.... ko se od jedne čaše šiptarske limunade napio, taj je obično gowno.... nula. Ili je nije ni pio. Mislim, leti, ne zimi. Za autorska prava, tražim džaba degustacije, proviziju, kao i da me oslovljavate sa Šokun Pisko, dok traje sezona kabeze.
zamolicu Uncle Spam-a da mi pomogne i izvuce zeljene informacije iz siptara. Samo cu morati da kontrolisem vreme izlozenosti siptara Wladi, jer ako preteram mozda se samoubije(siptar, ne wlada)
:: zamolicu Uncle Spam-a da mi pomogne i izvuce zeljene informacije iz siptara. Samo cu morati da kontrolisem vreme izlozenosti siptara Wladi, jer ako preteram mozda se samoubije(siptar, ne wlada) :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
:: zamolicu Uncle Spam-a da mi pomogne i izvuce zeljene informacije iz siptara. Samo cu morati da kontrolisem vreme izlozenosti siptara Wladi, jer ako preteram mozda se samoubije(siptar, ne wlada) :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.