Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Perač pod pritiskom
STRANA 1 OD 1
djape7777 Perač pod pritiskom 30.03.2025. 15:15 T69387

status: user
broj poruka: 928

B&D BXPW1300E šta mislite o njemu, piše da ima
klipove od nerđajućeg čelika predpostavka da je i kućište ili nije, dobro došao i predlog ako imate nešto slično na umu ili koristite ....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 RE: 31.03.2025. 02:37 #683418

status: user
broj poruka: 1670
Ja sam pre jedno 4 godine u Lidlu kupio jedan od onih većih perača pod pritiskom i prezadovoljan sam (PHD 150, ako se ne varam).
Mislim da je tada bio ispod 10.000 RSD.

Ne koristim ga za pranje auta, već terase, oluka (kanal od oko 30x30cm) i velike staklene `tende` iznad terase.
Kupio sam i one njihove duže alu cevi (2x1m), sa uglom od 90 na kraju, pa to kačim na pušku i dosta mi pomaže da priđem manje pristupačnim mestima.

Fora kod svakog od ovih perača je samo da tokom zime ni ne ostaviš ni kap vode u njemu, u slučaju da ga čuvaš napolju, u šupi itd. - kad dođe prva temperatura ispod nule, hoće da zaledi i od toga zvekne...
Meni je jedino ona rotaciona četka uništena, pošto je stajala na suncu i plastične čekinje je tokom drugog leta uništilo UV zračenje.
To sam možda mogao i da reklamiram, ali bilo mi je potpuno nevažno pa se nisam ni potrudio. Što se tiče ostatka funkcionalnosti, sve je odlično.
Dva puta sam ga nosio u selo, gde sam probao i povlačenje vode iz bureta i to je radilo isto kao sa vodom iz vodovodne mreže koja je pod pritiskom. U takvoj situaciji, mašina uvek treba da se nalazi bar malo niže od bureta iz kog povlači vodu. Na ulazu u mašinu postoji grubi filter vode - ja sam ga samo zamenio Karcher-ovim, jer je na njihovom sitnija mrežica.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647571.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs