Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Odnosenje bele tehnike
STRANA 1 OD 1
acanen Odnosenje bele tehnike 20.11.2024. 15:03 T69322

status: user
broj poruka: 944
Preporucite mi firmu ili servis iz Bg-a koji kupuju polovne ves masine. Prijatelj mi je dao telefon od neke firme koja se time bavi ali prosle nedelje sam se tri puta dogovarao sa njima i nisu dosli. Znam za firmu kes za tres ali oni nude od 500 do 1100 dinara za ves masinu dok je kod drugih cena 1500 dinara.
Unapred se zahvaljujem na odgovorima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gustav Ovo ti je varijanta u kojoj dobiješ vaučere a ne lovu 21.11.2024. 00:07 #682812

broj poruka: 90
Za veš mašinu dobiješ 1500 din u vaučerima. Možeš da ih iskoristiš u Gigatronu, DM-u ili DIS-u. Možda nije neki ćar ali nećeš prstom mrdnuti. Dođu, odnesu... vaučeri u ruke.

https://gigatron.rs/akcije/reciklirajte-i-ustedite-prilikom-kupovine-u-gigatronu-18137

acanen .... 21.11.2024. 00:42 #682813

broj poruka: 944
Hvala.
Planiram uskoro da kupim novi telefon ali u toj radnji nisu bas povoljne cene. Jedino da iskoristim vaucer za kupovinu u Dis-u.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60353. Broj poslatih odgovora: 646984.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs