Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Frizider do 300e
STRANA 1 OD 1
acanen Frizider do 300e 24.08.2024. 22:48 T69277

status: user
broj poruka: 944
Pre nekoliko mececi je u kombinovanom frizideru poceo da se stvara tanak sloj leda i da se motor cuje jace nego sto je uobicajeno.
Posle odmrzavanja je frizideru bilo potrebno dosta vremena da bi poceo da radi a nekoliko nedelja posle toga se u frizideru napravio led debljine nekoliko centimetara.
Pretpostavlja da je potrebno zameniti termostat ali ne znam da li se isplati to raditi na frizideru koji je verovatno kupljen pre 2010.

Preporucite mi frizider do 300e ili neki servis/majstora. Mislim da se ne isplati potrositi vise od 5000 dinara na popravku starog frizidera.
Unapred hvala na pomoci.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
krkub proveri dihtung gume na vratima, možda hladiš kuhinju, a ne hranu 25.08.2024. 22:04 #682305

broj poruka: 1018
to nije nikakva investicija

blackwolf Re: Frizider do 300e 26.08.2024. 12:49 #682309

broj poruka: 1503
Frižider se generalno jedino ne isplati popravljati ako kompresor crkne, svi ostali delovi su praktično džabe, termostat je verovatno oko 1000din.

Black Wolf

:: Pre nekoliko mececi je u kombinovanom frizideru poceo da se stvara tanak sloj leda i da se motor cuje jace nego sto je uobicajeno.
:: Posle odmrzavanja je frizideru bilo potrebno dosta vremena da bi poceo da radi a nekoliko nedelja posle toga se u frizideru napravio led debljine nekoliko centimetara.
:: Pretpostavlja da je potrebno zameniti termostat ali ne znam da li se isplati to raditi na frizideru koji je verovatno kupljen pre 2010
::
:: Preporucite mi frizider do 300e ili neki servis/majstora. Mislim da se ne isplati potrositi vise od 5000 dinara na popravku starog frizidera
:: Unapred hvala na pomoci.
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60353. Broj poslatih odgovora: 646985.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs