Imam problem,hocu da kupim neki trimer koji bi mogao da mi odrzava recimo neku trodnevnu bradu a da pritom nije puno skup. moj cenovni rang je nege oko 50e.
Gledao sam na sajtu tenhomanije par aparata ,nisam expet pa ako se neko razume moze li da mi kaze kakvi su sledeci aparati a evo i linkova :
Hteo bih samo js da napomenem da NE ZELIM da me trimer brija do kraja samo da `potkrese` bradu do zeljene duzine :)) Ako neko zna i neki bolji od ova 2 , neka postuje link ako moze :)
Zanima me da li se sa ovim trimerima bolje gadja amd ili intel :c)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apo
:: :: Imam problem,hocu da kupim neki trimer koji bi mogao da mi odrzava recimo neku trodnevnu bradu a da pritom nije puno skup. moj cenovni rang je nege oko 50e :: :: Gledao sam na sajtu tenhomanije par aparata ,nisam expet pa ako se neko razume moze li da mi kaze kakvi su sledeci aparati a evo i linkova :: :: http://www.tehnomanija.rs/katalog/philips-aparat-za-brijanje-qg-3040.htm :: :: http://www.tehnomanija.rs/katalog/philips-trimer-qt-4019.htm :: :: Hteo bih samo js da napomenem da NE ZELIM da me trimer brija do kraja samo da `potkrese` bradu do zeljene duzine :)) Ako neko zna i neki bolji od ova 2 , neka postuje link ako moze : :: :: Hvala unaperd :: :: ::
ovaj post sam postavio u okviru foruma u grupi `kucna tehnika`. To sto je post automatski izasao na naslovnu stranu a vi ga procitali , ne morate se praviti pametni sa vasim duhovitim opaskama, jer sam pitao za pomoc, a ne za glupe izjave...
reko smejaće mi se narod....Elem, meni su električni brijači njesra, pale kožu...trimeri kako koji, imao sam neki Remington koji sam platio nešto sitno u DE, super je bio, tu negde za trodnevnu bradu. Prošle godine sam uzeo neki Philips i sečivo grebe kao blesavo...jbm li ga... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pale bradu?! Ovo prvi put cujem. Do sada sam imao (to jest, imam
12.01.2012. 01:40
status: user broj poruka: 10997
jos uvek) jedan Braun-Iskra (220V...kupljen 1985/6., 4 puta menjana mrezica) i KleenKut (baterijski...zapazio sam ga zahvaljujuci nekoj reklami u okviru te-ve teleshop-a, pre dve godine). Oba rade izvanredno. Uzivanje u brijanju. Ovaj drugi moze da se koristi bukvalno `pod tusem`...
kupio Rowenta Logic mašinicu za kosu i koristim je da skraćivanje brade na baš tu dužinu od tri dana. Doduše ja se opustim pa je skraćujem sa dužine od deset dana.
Stari je model i košta 2200din baš u tekknomaniji pa vidi da li ih imaju još. Ne znam koliko je opravdano pored ove stvarčice davati duplo više love za nešto što radi isti posao. support normality
Re: Pale bradu?! Ovo prvi put cujem. Do sada sam imao (to jest, imam
12.01.2012. 08:09
status: user broj poruka: 1620
Mislio sam figurativno, ne bukvalno da mi gori brada (?!)...imam onaj Philipsov sa 3 glave, i kao da čupa dlake, celo lice mi se upali posle toga... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: jos uvek) jedan Braun-Iskra (220V...kupljen 1985/6., 4 puta menjana mrezica) i KleenKut (baterijski...zapazio sam ga zahvaljujuci nekoj reklami u okviru te-ve teleshop-a, pre dve godine). Oba rade izvanredno. Uzivanje u brijanju. Ovaj drugi moze da se koristi bukvalno `pod tusem`.. :: :: ::
Madafaka , jebes trimer, ja ne idem kod frizera vec par godina, uzmi neku profi masinicu za shishanje one su od 55e pa na gore, sa njom se i shisham i brijem vec oj ha vremena radi kao i prvog dana, te masinice su pravljenje da odrade 20 ljudi dnevno a idu na ostrenje nakon 2-3 meseca, e sad ja se shisham na jednom na 2-3 nedelje + brijanje na 4-5 dana, dakle na ostrenje ovim tempom nosim za par godina :)
Ne uzimaj nikakva philps samsung i ostala moderna ili svemirska govna, najobicnija roventa koja ima onaj klasican obican izgled i dizajn ili wahl pro masinice i zavrsio si posao narednih par godina za brijanje+shishanje.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.