Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Je l` gledao iko skoro u televizor i možda video...
STRANA 1 OD 1
Slavuj Je l` gledao iko skoro u televizor i možda video... 10.12.2008. 13:09 T13671

status: user
broj poruka: 2236
...šta se dešava sa odnosom Euro/Dinar, je l` se neki guverner narodne banke ili neki ministar za nešto slučajno za*ebe pa ispriča nešto na tu temu ?
Hoće li do nove godine 1 euro vredeti 80 ili 100 dinara ? Ili 120 ? Je l` ima nekih nezvaničnih informacija ?

Je l` se možda spominju neke hiper-inflacije ili šta slično ?

p.s. Čuo sam da ima neki ministar `za ništa`, koji stvarno nije ovlašćen ili kako već to nazivaju, ni za šta, pa, možda je on rekao nešto...

...naduvali mu jaja na 10 atmosfera...
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gogi1 jao 10.12.2008. 14:27 #83058

broj poruka: 2076

Jao ne staj mi na muku, juce mi kamion krenuo za inostranstvo, a trebao sam da platim prevoz 80000 dinara, i razmisljao sam prekjuce da zamenim 1000e na 85.10 al rekoh ajd sutra cu, mozda skoci...............Al se zajebem, juce bio 83.5, jedva sam namolio u menjacnicu da mi daju 83.7 i tako ti ja izgubim 1400 dinara za jedan dan. More majke im ga nesposobne, sve same neznalice vode ovu drzavu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skala106 !!! 10.12.2008. 14:42 #83062

broj poruka: 148
Treba preći na euro kao crnogorci!!! I nema više problema, a i menjačnica!!
Bane Bgd.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
trogdor Bice kurs na 82-83, 10.12.2008. 14:53 #83065

broj poruka: 373
dogovorila se ekipa, ipak ne zele da uginemo...

Go Go Go !!!

MaliAbner he, he, he... 10.12.2008. 20:11 #83129

broj poruka: 7769
Pre neki dan su cetiri misketara imala razgovor sa premijerom, guvernerom i ostalim ciketanima. Musketari su alfa beta gama, Grof Drakula, Dzunic i bem li ga kako se zove onaj cetvrti...
Na sastanku je palo zavrtanje ruku uvijanje belih bubrega, prsss u oko itd... uz pitanje jel smo mi za ovo davali kintu tokom predizborne kampanje, kakav bre MMF kakvi bre bakraci i realan kurs dinara ima da bude 82-84 i tacka...

Objavnjeno u dnevnim novinama Politika izdanje od `Cetvrtak 04 Decambar 2008`, strana 11 (ekonomija) naslov clanka :
`Predlog preduzetnika: braniti kurs 82 dinara za evro`

Na ovaj nacin oni ispumpavaju kintu iz naroda posto su cene u dinarima za vecinu proizvoda formirane sa relanim kursom 120 din. = 1 evro, a ti ga u menjacnicama i bankama menjas za 83.5 din. / 1 evro.

Inace u bankama je 80.80 kad prodajes a 86.4 kad kupujes evro, jos malo pa celih 10%.

NAZDRAVLJE.

Tomato Republic Of Serbia !!!

BataCele re: Slavuj 10.12.2008. 22:13 #83180

broj poruka: 1532
`...naduvali mu jaja na 10 atmosfera...`

To je samo Hydrocele testis (nije vazduh, vec voda), resava se hirurski, dosta jednostavna operacija. I nije niko duvao, nego je covek vozac kamiona ili traktora sa hronicnom iritacijom jajeta :)

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs