Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Av to HDMI konverter
STRANA 1 OD 1
Jebivetar Av to HDMI konverter 23.11.2008. 23:31 T13372

status: user
broj poruka: 2386
Zna li neko gde kod nas moze da se kupi konverter za upscale analognog signala u HDMI? Sa njim bih pokushao da ispeglam signal SBB-a i prenesem na LCD tv. Moze i u digitalni, ali bolje u HDMI. I da moze da radi bez rachunara.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Skoves .. 23.11.2008. 23:50 #80745

broj poruka: 237
Ima kod SBB opcija doplate za digitalni risiver na postojeci signal ubace njega i imas digitalnu sliku e sad koji je kvalitet nebi o tome mislim da je mesecna doplata za to 200 dindzi,i imas iz njega izlaz HDMI i vezes ga na LCD

Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

Jebivetar Znam za SBB-ov D3 24.11.2008. 00:02 #80747

broj poruka: 2386
ali u Valjevu ne postoji i pitanje je kada cemo imati uslove za to. A D3 konvertuje u digitalni signal. Nego sam video na netu HDMI konvertere raznih vrsta, koji mogu da analogni konvertuju u HDMI, ali ne znam gde da ih kupim u Srbiji. Cena im je oko 150 dolara.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs