nisam dobio nukakav savet o lcd tv sony32u3000,a ipak sa ga kupio.prvi utisci ok. sada neznam obzirom da imam krovnu antenu koja je najbolja(?) varijanta za satelitski hdtv. neznam otome nista.imam adsl solidan racunar i sta mi je ciniti da imam bolje programe? ukoliko ima raspolozenih da mi pojasne i upute me u tmu unapred zahvalan
Treba ti nesto sto ce da primi ili dekodira HDTV signal. Mozes da kupis satelitski HD risiver tipa Dreambox, koji je popularan kod nas, ili SkyStar 2 karticu za PC, sto je jeftinije. Za oba slucaja ti treba i odgovarajuca antena.
hvala Lama ali sta vi mislite sta je bolje? da li u tim va rijantama ima i prevoda? ja i sa obicnom logom imam odlicnu sliku na pojedinim kanalima tako da mzoda inemoraju svi kanali da budu sa HDTV signalom.
hvala Lama ali sta vi mislite sta je bolje? da li u tim va rijantama ima i prevoda? ja i sa obicnom logom imam odlicnu sliku na pojedinim kanalima tako da mzoda inemoraju svi kanali da budu sa HDTV signalom.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.