Koji dvd da kupim do 60 e. ? Znaci da moze da cita nasa slova,da ima usb ulaz i to bi bilo to uglavnom . Recite koji da uzmem bas mi je potreban jedan.
Osim kvaliteta, imaš i drugu soluciju- možeš i da kupiš dva neka od 30€ jedan za drugim, nek se deca malo izigraju i ižive nad daljincem, trayom i ostalim, krše, lome i istražuju, pa kad se zasite onda kupiš još jedan i taman će da traju dok se blueray ne spusti u mase. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
I ja sam mislio na tu vrstu firme kad sam preporucio 2 kom... jedino ga diže u ceni čitač memorijskih kartica + usb. U svaki plejer može da se flesh-uje firmware, samo je pitanje da li ga ima - tj. da li se pojavljuju i ima li dotični žutać ili njegov prepakivač, svoj sajt negde u belom svetu pa da do njih možeš da dođeš. Za gomilu nema pomoći, osim iz iskustva (sve je to 4-5 proizvođača, isti q drugo pakovanje) ako su ispod kućišta isti, da se proba sa flešovanjem od nečeg sličnog, ima takvih kombinacija, ali, to je igra na sreću. Vivax, kako to... zvuči. Kupiš, koristiš, baciš. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Imam Pioneer V-400V-S ali je on malo skuplji ako uopste moze da se nadje. Drugar ima neki Quadro sa USB-om vec 4 meseca i za sada radi savrsheno s tim da kod prvog koji je uzeo nije radio USB. Zamenio ga i sad je uredu. U svakom slucaju probaj USB, ostalo je manje vishe isto kod svih. Od jeftinijih jedan prodavac je hvalio i neku firmu Daytek. Nemaju reklamacije na njih za razliku od Quadra.
Vidim sad da imas nesto konkretno u planu. Hrvati hvale Vivax. U nekom od brojeva PC play vivax dvd pl. je bio best buy godine.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.