GIGABYTE GA-MA790X-UD3P. Uz`i je, nećeš pogrešiti. A, ako ti ne možeš da se nategneš za koji evro, onda batali sve Asuse, `Nuklearne otpade` i uzmi `The way of life` (valjda tako beše) ploču.
:: Prodadoh onu staru plocu nenadano,napravio sam neku kombinaciju pa sad gledam koju novu plocu da kupim..Evo nesto sto sam ja izabrao :: :: Asus M4A78 PR :: Asus M4A785D-M Pr :: :: Ova druga mi se vise svidja.Mozda ima neki drugi bolji predlog :: :: CPU je AMD 7850 Black Ediion :: :: Kako se pokazala ova ploca : J& :: JW-RS780UVD-AM2+ ?? :: :: Asus M4A78 PRO mi odgovara zbog polozaja dzekova tj rasporeda. :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: ::
Asus M4A78 PRO, a ni ta druga nije losa samo je micro atx... Za taj procesor ne trebaju bolje ploce od ove dve... A tu J&W je MACHINE hvalio da se dobro pokazala, a i nema lose karakteristike. Mislim da bi ti i ta bila ok uz taj procesor, samo sto bih ja pre isao na Asus.
Definitivno uzimam GIGABYTE GA-MA790X-UD3P,ploca je stvarno odlicna,nema sta..Nasao sam je povoljno i odluka je pala.Prenecu utiske kad plocica stigne. U svakom slucaju posle moze da dodje neki PhenomII i milina.
@DrMrMaster
Nisam ja Rock Feller,mnogo cega se odricem da bi obezbedio fuckin` hardver.Nekad ostanem i bez dinara udzepu.To su najnormalnije stvari koje nosi zivot.
P.S.Ono sto je najzanimljivije je da ploca po specifikaciji podrske za memoriju podrzava Corsair XMS2.Znaci Extra!!!
Ma da,napravio sam vec,sve sam sastavio ali mi izletela kombinacija pa sam prodao Asus M2N Sli Deluxe plocu!Sad cu da uzmem ovu Gigabyte-ovu zver i milina.
Nisam ljubitelj J&W a iskreno ni Biostara.Imao sam prilike da se srecem sa tim plocama pa znam i koji nivo kvaliteta oni nude.Ja sam takav,idem na provereno po iskustvu i to je to.Gigabyte pravi odlicne ploce sa Ultra Durable tehnologijom.Sve ploce iz serije UD su zaista kvalitetne kako za AMD tako i za Intel.To je proizvelo da po toj tehnologiji sada imaju najbolje ploce za Nehalem.Ja imam jednu kuci i prezadovoljan sam!
Pa ne sad Phenom II,vec nekad..Problem je sto sam ja naucio da imam vrhusnki ,kvalitetan HW,dugo godina se sa tim bavim,radim sa strascu i ljubavlju tako da ni ovaj komp nisam mogao bas da ubogaljim sa nekim ZNnj komponentama jer je svakako u mojoj kuci..Naravno tu sam i ja uvek koji ce to da cacka s vremena na vreme..Shvatas?
roger that mislio sam da zivis odvojeno od keve...ali kad neko voli racunare kao ti onda si upravu za to da ne uzmes neke znj komponente i ako oces da cackas onda je to ok
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.