Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Mts postpaid
STRANA 1 OD 2  
athlon87 Mts postpaid 25.02.2010. 12:51 T24832

status: user
broj poruka: 1133
Presao bih na neki postpaid ugovor,trenutno koristim mts prepaid. Za oko mi je zapao mybel tarifni profil. E sad imam neke nejasnoce.Dali mogu da zadrzim stari broj? Da li ja mogu da raskinem ugovor u bilo kom momentu,tj da li se potpisuje ugovor na odredjen vremenski preiod ili moze na neodredjeno? Necu da uzimam telefon,nego samo da predjem na postpaid mybel.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
phoboskv Da sam na tvom mestu... 25.02.2010. 13:43 #191825

broj poruka: 940
...nikad ne bih presao na postpaid sada. Zajebao sam se 2004. i sad, samo zbog toga sto gomila ljudi ima moj broj i sto mi se ne menja moj prvi broj koji imam od 1999. god, placam lopovima mesecnu pretplatu. Imao sam prvo BEL 50, pa BEL 100 i sada koristim MIX 500.

Provereno je da me drpaju svakog meseca minimum 200-300 dinara, a nekad i vise. Jednostavno, nemas kontrolu nad svojim racunom. Onemogucavaju ti to. Radio sam 3 meseca za redom provere i uvek sam nasao neslaganje sa `mojim` i njihovim racunom.

Sto se tice tvojih pitanja... Da, mozes da zadrzis stari broj. Mislim da , posto ne kupujes telefon vec samo prelazis na postpaid, potpisujes ugovor na neodredjeno, tj. mozes da ga raskines bilo kad, ali, naravno, da isplatis prvo sve sto im dugujes... Inace, kad jednom predjes na postpaid, nema vise vracanja na prepaid. Mozes samo da promenis broj.

Trenutno mi je iskljucen broj. Prvi put od kad koristim postpaid, dakle od 2004. Ma strasno je sta rade. Nekad, kad sam ja presao na postpaid, to je stvarno bilo povoljnije mnogo od prepaida, a sada je prepaid neuporedivo isplativiji i jeftiniji. Tolike akcije postoje u okviru svake mreze, a postpaid je ostao isti od kad ga imam. Te besplatni minuti, te besplatne poruke, trt mrt...a na postpaidu nista od tih akcija.

Najace je to sto MTS drpa tako sto stanje na racunu ne mozes da proveris 4-5 dana pred kraj meseca ni prvih 7-8 dana narednog meseca... a za to vreme ti obavezno dodaju 200, 300 ili cak i vise na racun, iako nista i ne potrosis.

Ja sam toliko razocaran u njih da je to strasno. Zaista, kad sam presao na postpaid 2004 ili 2005, ne secam se, tada je stvarno bilo veoma povoljno, ali sada je to cist lopovluk.

Nikad nisam bio blizi raskidu ugovora... i pravo da ti kazem, jedva cekam da predjem na prepaid i da preuzmem kontrolu nad svojim racunom. Odavno bih presao na prepaid samo da moze da se zadrzi isti broj...ali mts lopuze to ne dozvoljavaju... Kad jednom udjes u vrzino kolo, pokusavaju na sve nacine tu da te zadrze.

E, a pazi ovo. Ja na MIX 500 imam besplatnih 150 min., 150 poruka...kao dodatnu opciju, aktivirao sam `omiljeni broj`, koji ovde kosta 125din +PDV (sto je duplo jeftinije od prepaid opcije)-jedino pozitivno, ali ne lezi vraze.... tako su podmukli da je to strasno. Kad pocnes da razgovaras sa omiljenim brojem, prvo ti potrose sve besplatne minute, pa tek onda ti to i postaje ono kao 0din. mesecno. Dok to nisam provalio, mislio sam da je to zaista super, ali kad mi je posle prvog meseca koriscenja, stigao racun od 4200din, shvatio sam koji su to lopovi. Pozvao sam korisnicki servis i onaj fini zenski glas je i potvrdio moje sumnje. Dakle, aktiviraj omiljeni broj i oprosti se od svojih besplatnih 150min....pa ne treba je da pricam samo sa svojom devojkom majku mu..... jaooo koliko sam ogorcen na njih...uh koji su to lopovi.

Malo sam se raspisao, jbg, moram da podelim mukku sa nekim

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

athlon87 Re 25.02.2010. 14:10 #191831

Sad si me bas pokolebao. Ne znam sta da radim.
Ovaj mybel mi odgovara jer ima 300min i 300poruka i 300mb. Ja realno najvise trosim na gprs internet i poruke. Znaci mesecno posaljem nekih 250poruka i oko 150mb i 30 min poziva. E sad plasi me to naduvavanje racuna. Znaci trosio bih sam ovo sto je ukljuceno u pretplatu. Da li moze da se vrsi provera koliko mi je ostalo minuta i poruka i mb,i kad potrosim sve tu da stanem,jer imam i imacu i prepaid broj pa kad potrosim sve na postapaid predjem na ovaj prepaid broj? Znaci voleo bih da mi racun bude 590 din kao sto je napisano. Da li je to moguce?

strela75 Razumem te phoboskv 25.02.2010. 14:18 #191832

broj poruka: 1590
I ja imam broj iz 1999. i zbog njega upravo necu da predjem na postpaid. I dalje sam na prepaid-u. Trosim koliko imam, koristeci maksimalno akcije tipa uplati 500 dobijes jos 500 u MTS mrezi,...
A da se nadovezem na pricu o lopovluku: `99 su razgovori bili zaokruzivani na 15 sec, pa na 1sec, a danas su na 60 sec (prvi minut - toliko 80% razgovora traje). Kad god uplatim 500 (+500) bonusa - iz neobjasnjivih razloga mi se prekida veza posle dvadesetak sekundi. Posto isti telefon u stranim mrezama ili ovde kad nisu `akcije` nikad ne prekida vezu, moj je zakljucak da diletatni pune kasu. Pa onda reklame, kojih se ne mozes osloboditi, pa telefoni sa falinkama...

Smesna je nasa drzava tvorevina, a mi smo mnogo cudni igraci u njoj...

Pozdrav.
phoboskv re.. 25.02.2010. 14:25 #191834

@Athlon87

Pa ne znam sta da ti kazem. To je moje iskustvo sa njima. Sacekaj, mozda ce neko drugi da se javi i prenese neko pozitivno iskustvo sa MTS postpaid brojem. U mom okruzenju nema takvih.

Pazi, dok sam studirao u Nisu, i ja sam najvise koristio mobilni za net...tada nije mogao da se kontrolise prenos podataka. Ni sada na MIX profilu to ne mogu (osim `manuelno` da udjem u `log`, pa u `packet data`- na nokia telefonu). Kada hoces da proveris stanje, uvid u potrosene MB nemas.

Mozes da vrsis proveru preostalih minuta i poruka, ali mts nije uopste azuran po tom pitanju. Nekad im treba 2-3 sata, nekad 5-6h, a nekad i ceo dan da obracunaju ono sto ti potrosis sada recimo. To im i ostavlja vremena da drpaju, jer jednostavno gubis kontrolu nad racunom. A plus, kao sto sam ti i rekao, onemugcena je provera racuna 4-5 dana pred kraj meseca i minimum 7-8 dana, nekad i 10dana, narednog meseca. Tako da nikako ne mozes da proveris racun, pa skoro 15 dana.

Dakle, u teoriji ti mozes da kontrolises racun, a u praksi... samo onoliko koliko ti mts dozvoli, tj, koliko njima odgovara.

@Strela75

Da, da, zaboravih i to zaokruzivanje na 60sec... strasno kakvi su lopovi.

athlon87 RE 25.02.2010. 14:28 #191835

Sad sam bas u dilemi. Cudno mi je da su toliko neazurirni. Volo bih da cujem jos neko iskustvo. Razmiljsam i o VIP jer ima bas prihvatljive ponude.

milanj91 re 25.02.2010. 14:42 #191838

broj poruka: 122
U vip-u tek sutradan mozes da proveris racun a isto drpaju ko ovi iz mts-a

AMD Phenom II X2 550BE @3.1Ghz
Gigabyte MA770-UD3
KINGSTON
4GB (2x2GB) 800Mhz DDR2 CL6
Gigabyte Radeon HD 5750 1GB GDDR5 R575D5-1GD
WESTERN DIGITAL Caviar Blue 320GB
LC POWER Silent LC6550 550W
PHILIPS 200AW8FS

strela75 I VIP... 25.02.2010. 14:48 #191840

nije bas bas.

Zena je bila na VIPu dve godine (ona fora telefon povoljno i ugovor na 24 meseca) i vratila se sada na MTS. Losija mreza, u pocetku ju je paket krpio mesec dana bez problema, a kasnije su uveli neke `novine` (naravno niko te nista ne obavestava...) i morala je svakog meseca da iskesira minimum 1.5xcena paketa. Znaci skidaju besplatne minute i kad zevas (mislim da to ima veze sa monoploskim udruzivanjem svih operatera i zaokruzivanjem razgovora na minut). Neverovatni.

Pozdrav.
athlon87 Re 25.02.2010. 14:57 #191844

Ja i ne zovem nesto mnogo,vecinom sms i gprs internet. Nisam zahtevan korisnik, Mesecno na prepaid potrosim oko 800din. Da li je pameto da predjem na postapaid ili da ostanem na preapaid?

strela75 Svako je pametan za sebe... 25.02.2010. 15:04 #191847

To da li ti se isplati ili ne - moraces sam da odlucis. Bacis na papir racunicu sta sve imas, sta sve gubis, a sta dobijas - i pucas na resenje. Posle toga, vreme je najbolji sudija kakvu si odluku doneo.

Pozdrav.
phoboskv Re: Re 25.02.2010. 15:04 #191848

Moj savet ti je da za sada ostanes na prepaid-u. Tako bih ja uradio.

Posto najvise koristis net, ne znam da li jos ima onih tipi, toki i neti tarifa? Uzmes tu `neti` tarifu i cepaj.... naravno ako toga ima jos uvek.

:: Ja i ne zovem nesto mnogo,vecinom sms i gprs internet. Nisam zahtevan korisnik, Mesecno na prepaid potrosim oko 800din. Da li je pameto da predjem na postapaid ili da ostanem na preapaid
::
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
MaliAbner Da li ste vi bre normalni... PA VAS I TREBA DA DERU... 25.02.2010. 15:06 #191849

broj poruka: 7772
Za Vas je osnovna matematika ubitacno komplikovana.

Za 780 dinara u VIP-u dobijes 150minuta + 150poruka, znaci nema kinte za uspostavu veze i tome slicno, zaokruzivanje je ruzno na minut ali sta je tu je kod svih je isto.

E sad placanje unapred nema ispod 10 kinti za minut pa da se heftas u ljubicu sa citavim plemenom afrikanaca, 150*10=1500, + poruke nema da ispadne ispod 2K dinara da bes oca ocinjega.
Ajde neko je naveo da ima akciju dobijes 1000 za 500 dinara ali samo u mrezi sem u VIP-u, pa to mozda ispadne 1000 ali moras da ides da uplacujes kredit, pa ne radi dopuna mreza se razvalila i slicno.
Ali to je suma od priblizno nekih 1250 dinara koliko kosta paket od 325minuta i 325poruka prema svim mrezama (fiksna takodje) i koji ce to prepaid da pobedi.

Ajde svi Vi kolektivno na reglasu sive mase jer po meni nesto Vam ne stima bas kako bi trebalo.

Tomato Republic Of Serbia !!!

strela75 @MaliAbner 25.02.2010. 15:25 #191860

Ajd moja matematika, pa ti izdeklamuj tvoju sa mojim parametrima:
- zena mi je omiljeni broj (~250din pretplata + ~50 din pozivi)
- rodbina, kumovi, prijatelji su uglavnom na 064/064 (samo dva broja su 063) ~300-500 din
- 061-063 pozivi ~300 din

Ovo su maksimalne cifre. Retko koji mesec je bas tako, ali ajde - najgori slucaj.

E sad onih dopunskih 500 odbijes na prijatelje... i na konju. Kad dodje akcija uplatim 3x500 i miran sam 3 meseca. Imali su onu varijantu na 1000 dobijes 1000, ali je bila isplativija od ove (valjda je islo na sve mreze) sa 500 pa su je ukinuli.

Znaci isplativost zavisi od toga sta radis sa telefonom. Ti si pametan za sebe, ja za sebe, on za sebe. I svi placamo ceh svoje `pameti`. Ja sam rekao da necu davati vise od 1000 dinara na mobilni pa sta god da je. I ja ne dajem (cak sta vise cifra mesecna mi je uglavnom oko 500din). A i dalje imam broj iz 1999. na prepaidu, i kad odem u inostranstvo ne placam im nepotroseno (kad sam tamo duze).

Pozdrav.

PS. Umesto bespaltnih minuta, da su dali znacajno nizu cenu minuta, razmislio bih. Ovako, oni kontrolisu koliko ces da im dajes - a ja to necu.
phoboskv Re: Da li ste vi bre normalni... PA VAS I TREBA DA DERU... 25.02.2010. 15:31 #191863

Decko, pricas o sivoj masi, a zapravo i ne znas sta je to.

Pre nego sto nekog uvredis, morao bi i sam da proveris to sto pises. Iz tvog posta, vidim da o postpaidu znas tacno onoliko koliko pise na njihovim sajtovima, brosurama i slicno. Ocigledno nisi koristio telekomov postpaid, inace, ne bi tako pricao. Ne znam nijednu jedinu osobu koja ima postpaid, a da je zadovoljna.

I pre nego sto mi odgovoris, zapitaj se, zapravo, u kakvom je stanju substantia grissea u cortex-u tvog cerebruma, tj. telencephalona.

Pozz!

:: Za Vas je osnovna matematika ubitacno komplikovana
:: Za 780 dinara u VIP-u dobijes 150minuta + 150poruka, znaci nema kinte za uspostavu veze i tome slicno, zaokruzivanje je ruzno na minut ali sta je tu je kod svih je isto
:: E sad placanje unapred nema ispod 10 kinti za minut pa da se heftas u ljubicu sa citavim plemenom afrikanaca, 150*10=1500, + poruke nema da ispadne ispod 2K dinara da bes oca ocinjega
:: Ajde neko je naveo da ima akciju dobijes 1000 za 500 dinara ali samo u mrezi sem u VIP-u, pa to mozda ispadne 1000 ali moras da ides da uplacujes kredit, pa ne radi dopuna mreza se razvalila i slicno
:: Ali to je suma od priblizno nekih 1250 dinara koliko kosta paket od 325minuta i 325poruka prema svim mrezama (fiksna takodje) i koji ce to prepaid da pobedi
:: Ajde svi Vi kolektivno na reglasu sive mase jer po meni nesto Vam ne stima bas kako bi trebalo
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
athlon87 Re 25.02.2010. 15:41 #191868

I jos jedno pitanje. Dali je moguce raskinuti ugovor posle mesec dana? Na primer uzmem mybel i umesto 590din mi dodje 1500 din,ok platicu ali da li mogu da raskinem ugovor?

strela75 Moze... 25.02.2010. 15:44 #191870

pod uslovom da ne kupujes telefon uz prelaz na postpaid (onda se ugovor potpisuje na godinu ili dve). To mozes da probas, samo je problem sto ako ti se ne svidi - ne mozes da zadrzis taj broj i da se vratis na prepaid.

Pozdrav.
limunche re 25.02.2010. 15:49 #191877

broj poruka: 426
ja imam telenor prenesi 150, isti taj paket mi imaju i cale i keva (cale pre mene, a keva od nedavno)
moji utisci su uglavnom pozitivni, mesecno 150 min i 150 poruka, za mesecnu pretplatu od 640 din, ako ne potrosis prenosis u sledeci mesec tj mozes da prenosis naredna 3 meseca nakon cega ih brisu (jako je tesko preneti ih u naredni mesec a ne naredna 3...), nakon petog u mesecu imas uvid u kompletan listing iz prethodnog meseca (online), a nakon treceg ti je dostupna provera minuta i poruka putem onih kratkih kodova tipa *311# (ovo spominjem jer sam CUO da kod MTS-a nekad prodje i 15-i a da nemas uvid u stanje).
Pratio sam malo koliko sam mogao i cini mi se da ne kradu ni minute ni poruke ako ne racunamo zaokruzivanje na minut sto je cist lopovluk!
ja licno minute nikad ne potrosim sve ali poruka mi je to malo, i strogo pazim da ne predjem limit jer je poruka nakon 150 besplatnih 3,2 din!!! tarifne dodatke dodaj SMS nemas na prenesi paketima tako da sam osudjen na koristenje jos jedne kartice prepaid za sms poruke.
sa signalom nema problema, korisnicki servis se naplacuje 10 din bez obzira na duzinu razgovora, operateri su vecinom prijatni i rade svoj posao....
eto, ukratko o telenoru, sve cene koje vidis na njihovom sajtu mnozis sa 1.28 i to je to

pozdrav

athlon87 Re 25.02.2010. 16:00 #191883

Necu uzimati telefon,samo hocu da predjem na postpaid. Vazno mi je da mogu da raskinem ugovor kad ja hocu. Hvala na odgovoru

MaliAbner Re: Re 25.02.2010. 16:07 #191885

broj poruka: 7772
Pa to nece ici bas kako si to zamislio.

Ti se ugovorom obavezujes da ces dve godine trositi minimum osnovnu ponudu iz tog paketa tj potrosio je ti ili ne toliko ces platiti, a operater se obavezuje da ti samo na taj vremenski period (iz ugovora 24 meseca) naplacuje po toj (citati uslovno povoljnoj) ceni.

Ako ces raskidati ugovor ima da te oglobe i ispasce ti skuplje nego da si odmah bio na najskupljoj mogucoj tarifi, uostalom sta se raspitujes na forumu oko tih ugovorinih tacaka a pogotovu uslova raskida ugovora se raspitaj tamo gde ugovor zakljucujes normalno pre samog zakljucenja ugovor jer nakon zakljucenja je vec kasno.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Necu uzimati telefon,samo hocu da predjem na postpaid. Vazno mi je da mogu da raskinem ugovor kad ja hocu. Hvala na odgovor
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
Slavuj ... 25.02.2010. 16:08 #191889

broj poruka: 2236
Na VIP-u je 150 minuta i 150 SMS = 640 dinara, sa uračunatih 10% PUMT.

Za skoro 30 meseci, koliko sam korisnik, nisam uočio nijednu grešku u računu.
Call centar je besplatan, a agenti (*ebao ih onaj koji im je odredio naziv radnog mesta) su uvek ljubazni u granicama svojih mogućnosti i u stanju da do najsitnijih detalja razjasne sve što je nejasno.

Provera stanja je TRENUTNA, jedino roaming ume da zakasni ~24h.

Međunarodni sms je 10 dinara, bez obzira na destinaciju, kontinent, vremensku zonu itd.

Minut sa RS je oko 31 dinar, juče sam baš video.

Bolji mi je prijem nego na Telenor broju, pre par meseci sam hteo da pređem, pa sam uzeo PREpaid Telenor (da ``ispitam`` prijem) i iznenadio se, jer sam očekivao da će VIP biti lošiji.
Nije samo ni prijem, nego i zvuk u slušalici, krupniji je 5 puta kod VIP-a, bar sam imao takav utisak tokom 2-3 nedelje ``testiranja`` na području Beograda i autonomne pokrajine Vojvodine :)

Koliko sam onda računao, na PREpaid-u započeti minut je ~13.5-14 dinara(uspostava veze+obračunski interval+PDV+PUMT+još nešto).
Pa neka je i 13.
13x150 = izračunajte sami.

Za sms se stvarno ne sećam pošto je, al` neka je 3 dinara.
Pa opet 3x150 = 450.

Cimanja do trafika po pljuskovima, snegovima, pokvareni aparati za dopune, nesposobni trafikanti i ``padovi `` sistema, blokade, restrikcije, havarijske redukcije, tektonski poremećaji, melioracije...

Stvarno, tih i takvih avantura mi je dosta za sledeća 3 života.

``Akcije`` i ostala ``čuda`` ne pratim, nemam ni volje ni vremena za takve stvari, a i kada budem imao, neću.

A ako nisam u stanju da dnevno izdvojim 20 dinara za telefon, onda je bolje da ga uopšte i ne koristim.

Rekao bih da je POSTpaid za poslednje dve godine, u svako doba, bio tačno 4 puta jeftiniji od PREpaid-a(bez tih akcija i zajebancija).

Naravno, svako neka bira prema svojim potrebama i mogućnostima.

Jači su ovi što dižu trupce.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
athlon87 Re: Re: Re 25.02.2010. 16:41 #191898

KOliko sam upoznat nemora da se potpisuje ugovor na 2 godine. To se potpisuje na 2 godine kada se uzima telefon od njih. Ja necu uzimati telefon. A raspitujem se po forumima jer hocu da cujem iskustva drugih,a ne da me tamo u njihovoj poslovnici lazu i praicaju mi bajke. Neka me neko ispravi ako gresim

:: Pa to nece ici bas kako si to zamislio
:: Ti se ugovorom obavezujes da ces dve godine trositi minimum osnovnu ponudu iz tog paketa tj potrosio je ti ili ne toliko ces platiti, a operater se obavezuje da ti samo na taj vremenski period (iz ugovora 24 meseca) naplacuje po toj (citati uslovno povoljnoj) ceni
:: Ako ces raskidati ugovor ima da te oglobe i ispasce ti skuplje nego da si odmah bio na najskupljoj mogucoj tarifi, uostalom sta se raspitujes na forumu oko tih ugovorinih tacaka a pogotovu uslova raskida ugovora se raspitaj tamo gde ugovor zakljucujes normalno pre samog zakljucenja ugovor jer nakon zakljucenja je vec kasno
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Necu uzimati telefon,samo hocu da predjem na postpaid. Vazno mi je da mogu da raskinem ugovor kad ja hocu. Hvala na odgovor
:: ::
:: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185
pajsgudgud UF...nisam čitao baš sve postove do kraja... 25.02.2010. 16:46 #191902

broj poruka: 3746
pa se izvinjaam ako ponovim nešto što je neko rekao.

Bio sam i još uvek sam na MTS sa prvim brojem s tim što sam stigao do tarife bel150 ako se dobro sećam, kda su računi odjednom počeli da se uvećavaju bez razloga. Naravno nisu me obavestili o zaokruživanje na minut. Ok dalje, to što ne možeš da proveriš račun pred kraj meseca i pet dana posle i nekako. Međutim počelo se dešavati da ne mogu da proverim račun do 15-og u mesecu što je već bilo suviše iritantno. Takođe u jednom periodu nisi imao šanse da dobiješ njihove operatere.

Tako sam ja sa mog bel150 prešao na profesionalnu tarifu gde se sve zaokružuje na minut, a osnovna pretplata je 128din. Ne trošim ništa već držim broj uključen zato što mi je drag.

Prešao sam na VIP, korektni su koliko toliko, mreža je sada ok i sve lepo funkcioniše.

Matematika je prosta, smo redovno kontroliši račun i nema te boli glava.
support normality

Snoopy- Ne slazem se 25.02.2010. 18:39 #191939

broj poruka: 6083
Ja koristim postpaid vise od 3 godine i nemam problema. Sada imam mix 500, pretplata je 640 sa pdv-om, pisem u notes cim zavrsim razgovor, a sent messages sve cuvam. Kad istrosim minute i poruke, zaboravim da imam postpaid, pa ako zatreba koristim prepaid, ali mi je pretplata sasvim dovoljna. Nisu mi ukrali vise od 20din nikad. Phobos KV ocigledno ne zna da koristi postpaid cim mu stize 200-300 vise. A ono za 4500 racun zbog omiljenog broja te isto ne kontam, kao nisi mogao bar 20-og u mesecu da proveris da li ti stanje racuna pise nula ili ne. Smesno.

ZA ATHLONA87- ne znam dal neko vec predlozio(obavesti me) ali najbolje ti je sledece: odes u mts, sada 28. i uzmes postpaid, ALI njihov broj! Zasto? Proveris mesec dva kako ti se svidja i da li mozes da se kontrolises ili da li te drpaju. AKO ti sve ok, lepo raskines taj ugovor, pa uzmes na tvoj broj. Zar nije tako najbolje? Nema sta ko da ti ovde soli pamet i da ti prica pricice jer ne znas kako je on sposoban da koristi postpaid. Ne kazem da ne kradu, kradu i te kako, ali svima po malo, ne po 300din. Zar nisam pametan.. :)

I da, definitivno mozes da raskines ugovor odmah. Mozda max mesec dana da prodje. Pa koji retard ne bi onda uzeo telefon da se i bez njega zakljucuje na 24 meseca??? Dajte ljudi, malo manje lupetajte ovde, svi se bre nesto prave pametni, a nemaju pouzdane informacije! Koji vam je krivak?
athlon87 Re: Ne slazem se 25.02.2010. 19:02 #191953

Poslusacu savet uzecu sa njihovim novim brojem.

:: Ja koristim postpaid vise od 3 godine i nemam problema. Sada imam mix 500, pretplata je 640 sa pdv-om, pisem u notes cim zavrsim razgovor, a sent messages sve cuvam. Kad istrosim minute i poruke, zaboravim da imam postpaid, pa ako zatreba koristim prepaid, ali mi je pretplata sasvim dovoljna. Nisu mi ukrali vise od 20din nikad. Phobos KV ocigledno ne zna da koristi postpaid cim mu stize 200-300 vise. A ono za 4500 racun zbog omiljenog broja te isto ne kontam, kao nisi mogao bar 20-og u mesecu da proveris da li ti stanje racuna pise nula ili ne. Smesno.
:: ZA ATHLONA87- ne znam dal neko vec predlozio(obavesti me) ali najbolje ti je sledece: odes u mts, sada 28. i uzmes postpaid, ALI njihov broj! Zasto? Proveris mesec dva kako ti se svidja i da li mozes da se kontrolises ili da li te drpaju. AKO ti sve ok, lepo raskines taj ugovor, pa uzmes na tvoj broj. Zar nije tako najbolje? Nema sta ko da ti ovde soli pamet i da ti prica pricice jer ne znas kako je on sposoban da koristi postpaid. Ne kazem da ne kradu, kradu i te kako, ali svima po malo, ne po 300din. Zar nisam pametan.. :
:: I da, definitivno mozes da raskines ugovor odmah. Mozda max mesec dana da prodje. Pa koji retard ne bi onda uzeo telefon da se i bez njega zakljucuje na 24 meseca??? Dajte ljudi, malo manje lupetajte ovde, svi se bre nesto prave pametni, a nemaju pouzdane informacije! Koji vam je krivak?
Snoopy- Eto 25.02.2010. 19:14 #191958

broj poruka: 6083
Samo treba biti realan i realno razmisljati.

Nego, pitaj ih ti za svaki slucaj sve da ti kazu u vezi raskidanja ugovora, da nemaju neku novinu.
strela75 @Slavuj 25.02.2010. 21:10 #192034

ovo 20 dinara na dan lici na ponude za kredite za LCD TV-e (recimo). Ja nemam 20 dinara na dan za telefon, ako ga taj dan ne koristim. Sa druge strane, imam 3000 dinara za 15 minuta ako je akcija (kao sto je bila akcija na 1000din) koja meni resava stvari narednih par meseci. Sve je stvar izbora. Ja hocu slobodu da ja odredjujem koliko cu da trosim na telefon (onoliko koliko pricam).

Pozdrav.
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647609.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs