Prvo i prvo kod mene je Pi*k ukinut, i ne gleda se uopste, jer me ne interesuju glupave emisije i jos gluplji ucesnisci ovih sou time predstava. Taj tip muzike, koja se promovise, ne slusam i ne svidja mi se, sto znaci da nema sta da vidim na ovoj televiziji. Ovo je postovano sa namerom bas iz razloga da se prikaze koliko sve to sto se odigrava na prvom mestu zalosno a i smesno. Tipicni primerci za emisiju ovakvog tipa i ovakve televizije.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Ovo se nije odnosilo na tebe (bar sa moje strane), ali stvarno ne mogu da ih svarim pa sam tako reagovao (nisam hteo da zapochinjem svadju) i drago mi je kad chujem da ima normalnih ljudi koji ne gledaju pink.
Fifteen minutes of being famous A whole lifetime of being aimless
Ali tvrdim da vecina sranja iz bilo koje oblasti i domena poticu iz centralizovanog Beograda, tj. odredjenih struktura i krajnje sumnjivih biznismena, tajkuna (ulicara). Nemam nista protiv` Beogardjana`, imam i sam familiju staru preko 200.god., koji su pravi Beogradjani po poreklu. Istina je takva da smo politicka i kriminalna drzava, daleko od demokratije i savremene civilizacije. Za muziku i kulturu koja se promovise necu ni da komentarisem .
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.