Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
prebacivanje videa
STRANA 1 OD 1
tomma prebacivanje videa 01.07.2005. 06:52 T679

status: user
broj poruka: 172
Koji program može da prebaci veću količinu video snimaka različitih formata i veličina u jedan format i veličinu? Npr. 50 snimaka koji su u AVI, DivX, MPEG-2 ili MPEG-4 formata ubaciti u nazovi playlist-u i onda ih prebaciti u VCD 352x288 u MPEG-1 format ili bilo koju drugu rezoluciju ili format koji mi odgovara a da to sve ne mora da se radi peške pošto mi je muka od Premier-a i sličnih programa jer treba vremena koje nemam.
Probao sam sa ConvertMovie programom sa https://www.movavi.com međutim traži registraciju koja i dalje nije moguća a i malo je skupo.

SNAGA BEZ KONTROLE JE NIŠTA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Fencer Bogami zanimljivo 02.07.2005. 22:23 #1777

status: user
broj poruka: 217



Od programa koje ja imam MainConcept MPEG Encoder ima opciju da celu batch listu konvertuje u jedan fajl, ali svi izlazni parametri moraju biti isti.Probao sam sa razlicitim fajlovima i ne radi. Izgleda da i svi ulazni parametri moraju biti isti tj. svi ulazni fajlovi takodje moraju biti isti po pitanju rezolucije i kodeka...Probaj ako uspes javi.

Mozes uz pomoc nekog programa (Mainconc MPEG enc, WinAvi, TMPGEnc) napravis batch listu, konvertujes sve fajlove, a onda uz pomoc neke alatke (konkretno MPEG Tools iz TMPGEnc) spojis sve u jedan, odnosno ako komprimujes u AVI uz pomoc VirDub-a. To ti je 5 min posla vise.

Ako resis problem podeli tvoju srecu sa nama.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tomma WinAVI 6.3 03.07.2005. 03:50 #1780

status: user
broj poruka: 172
Koliko sam uspeo u međuvremenu je da skinem ovaj program i radi. Pravi spartanac koji u najviše 5 koraka odrađuje upravo ono što mi treba i ako neko ima potrebu za sličnom operacijom ovaj je preporuka. Malo se lošije snalazi DivX-om 6 ali nema veza i ovako mi treba za neki univerzalni program. A za drugi deo posla koji si naveo Premiere je nezajebljiv. Hvala u svakom slučaju.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Fencer Re: WinAVI 6.3 04.07.2005. 01:42 #1795

status: user
broj poruka: 217



:: A za drugi deo posla koji si naveo Premiere je nezajebljiv

Zar Premiere ne vrsi rekompresiju? MPEG tools ili VirDub samo spoje vec odradjene fajlove.

WinAvi je za 5. Samo si me zeznuo i zamenio sam 6.2 sa 6.3 misleci da donosi nesto novo i dobio sam potpis na sred slike :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60288. Broj poslatih odgovora: 646231.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs