Recite mi neki dobar film da odgledam.Nebitno koliko je star,moze i pre 10-20 god.,samo da je dobar.Takodje je nebitno i koji je zanr.Bilo bi pozeljno da navedete koji je zanr film koji cete mi preporuciti.
- Sveti Georgije ubiva Azdahu (nisam ga jos odgledao,ali kazu da je dobar)Skoro se pojavio u jednoj mojoj prodavnici
- Extract 2009 jedna ok normalna komedija
- Moon 2009 SF (extra)
- Tata i sin XXX (haha,sala)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Recite mi neki dobar film da odgledam.Nebitno koliko je star,moze i pre 10-20 god.,samo da je dobar.Takodje je nebitno i koji je zanr.Bilo bi pozeljno da navedete koji je zanr film koji cete mi preporuciti :: :: Hvala unapred :: :: The Way It`s Meant To Be Played
99 Francs\ HD All`s.Well.End`s.Well\ HD Miao Miao\ HD Pig Hunt\ Insomnia\ Killer Bean Forever\ King Of Kali\ m-HD Baraka\ m-HD Billu\ m-HD Crocodile Dundee\ m-HD Dreamgirls\ m-HD Flawless\ m-HD In Bruges\ m-HD Invisible Target\ m-HD Johnny Mnemonic\ m-HD Lumelife\ m-HD Mulholland Drive\ m-HD Notting Hill\ m-HD One Flew Over The Cuckoos Nest\ m-HD Ong-Bak 2\ m-HD Public Enemies\ m-HD Rounders\ m-HD Sideways\ m-HD State of Play\ m-HD Street Fighter The Legend Of Chun Li\ m-HD T Liner\ m-HD Thank You for Smoking\ m-HD The Children of Huang Shi\ m-HD The Never Ending Story\ m-HD The Other Man\ m-HD The Thirteenth Floor\ m-HD Three Kingdoms Resurrection Of The Dragon\ m-HD Who Framed Roger Rabbit\ Nagoygatsi\ Pandorum\ Polar Storm\ Red Dragon\ Step Up\ Twilight New Moon\ State of the Union\
Galaxy Quest HD - SF komedija 20th Century boys prva 2 dela (ne znam da li je izasao 3-ci trilogija) SF Casshern -SF Returner -SF Appleseed Ex Machina(3D anime - rezija John Woo) Mirrors -Horor Death Note 1 i 2 -live action movie.
P.S. Twilight new moon je takav shit, fuckin` emo nad emo-ima. Za njega je Underworld mama i tata.
A.Millionaires First Love\ Caregiver\ Fired Up\ Ghosts of Girlfriends Past\ Gone With The Wind\ HD Wu+Ji\ Jack Squad\ m-HD Four Brothers\ m-HD Office Space\ m-HD Quarantine\ m-HD Race To Witch Mountain\ m-HD The Beast Stalker\ Outpost\ School Work\ Synecdoche New York\ The Little Panda Fighter\ Water\
Ako nisi pogledaj Shawshank Redemption, jedan od najboljih filmova svih vremena definitivno. Ima tu jos gomila dobrih, ali pogledaj TOP Imdb listu, tu ces vecinom naci ono sto vredi.
Kad ste vec pomenuli Underworld,da i ja kazem nesto o njemu.Odlican film,taman po mom ukusu.Takve filmove najvise volim.
Najbolji film koji sam u zivotu gledao je za mene Lord Of The Rings (sva 3 dela).Odgledao sam ih jedno 30 puta,sigurno.
Od novijih filmova mi se jedino svideo The Dark Knight.Doduse,u zadnjih godinu-dve sam odgledao jako malo filmova.Ako sam nesto propustio,voleo bih da mi neko kaze.
Nisam ih spomenuo, gore sam napisao filmove po meni dobre od svih koje sam odgledao, ali ako nisi gledao od novijih, onda pogledaj (ljudi su vec naveli):
Inglorious Bastards, District 9, Star Trek 2009, 2012
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Zanimljiva je tematika filma. A efekti su prilicno spektaularni, neki mozda fizicki nemoguci ili ne, ipak su se ljudi potrudili
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Ahahahahaha, 2012. Pa upropastise film. Super su efekti, ali da su malo proucili fiziku, svega toga ne bi bilo, i Pera ne bi otisao pravo u policiju :: Posebno kada padaju zgrade. A ne da tu padaju pola sata, a oni prolecu avionom ili jos gore limuzinom u realnom vremenu :: :: :: Nisam ih spomenuo, gore sam napisao filmove po meni dobre od svih koje sam odgledao, ali ako nisi gledao od novijih, onda pogledaj (ljudi su vec naveli) :: :: :: :: Inglorious Bastards, District 9, Star Trek 2009, 201 :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
Gledao sam Avatar... Ko voli grafiku, efekte i SF generalno mislim da ce mu se dopasti. Prica je malo gay ali ima bas dobrih scena... Narocito sorka na kraju.
Obavezno pogledati. Nije loš ni crtać `9`, a naš kolega Dart Vejder je pre nekog vremena pomenuo kao dobar i crtać `Planet 51`. Danas sam ga skinuo, sutra ću ga pogledati, pa javljam da li stvarno valja. Ko nije gledao najnovije Zvezdane staze, i njih nek pogleda, neće se prevariti. Po meni, bolje su od svih 10 prethodnih filmova.
Hteo da editujem, enter.....ma fucking bre odlepio.
Inace za one koji nisu citali: 2012 je bruka smesan osim efekata, a fiziku su mogli malo da nauce. Sve pada sporo, a oni u relanom vremenu begaju. Posebno zgrade kada padaju.
I da se nesto tako desi, opet ne bi spadalo u domen SF-a. Cepanje delova kontinenata nije nista novo. Ali ako se to desi, nema sanse da ti bezis kolima, pa cak limuzinom. Cak i ovi mali potresi od 8-9 rihtera kidaju, a sta bi bilo tek sa 10.5 ili vise?
Sad se setih ona scena u prodavnici, kada ih razdvaja pukotina......ehehehehehehehehehehe. Cudo da ih police nisu poklopile. Mora da su ih ojacali celikom i dobro zapanjili za pod.
:: I ja se ubih trazecii post koji si citirao :: :: Sinoc sam odgledao 2012 i film je stvarn uradjen do j....Pa realnost nije ni bitna,pa ipak je to SF film :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: neXus sto si obrisao post? :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
A Woman in Berlin (2009) The.Men Who Stare at Goats Ancient Aliens(dokumentarni) A.Perfect.Getaway Seraphim.Falls Ran.(1985) The.Bad.Lieutenant.Port.of.Call.New.Orleans Taken (2008)
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647609. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.