Dogovore se oni da Aristotel prvi žmuri i ovaj se okrene i počne brojati.
Paskal odmah otrči i sakrije se, a Njutn ostade tu gde je, odmah iza Aristotela i nacrta na zemlji jedan kvadrat dimenzija metar sa metar i stane u njega.
Aristotel završi brojanje, okrene se i na svoje iznenađenje ugleda Njutna i reče:
- Njutne, pa vidim te!
A tad će Njutn, odmahujući glavom:
- Aaa, neeee. Vidiš Njutna na metru kvadratnom, a to je Paskal!
-Srele se dve plavuse, i kaze jedna: e bila sam juce na testu inteligencije! -Kaze druga: i kako si prosla? -Odgovori ova: joj ma cuti dobro je, negativna sam!
:: -Srele se dve plavuse, i kaze jedna: e bila sam juce na testu inteligencije :: -Kaze druga: i kako si prosla :: -Odgovori ova: joj ma cuti dobro je, negativna sam
:: He! He! Dobar je, dobar :: :: -Srele se dve plavuse, i kaze jedna: e bila sam juce na testu inteligencije :: -Kaze druga: i kako si prosla :: -Odgovori ova: joj ma cuti dobro je, negativna sam
kakva je razlika izmedju glupih i pametnih muskaraca? glupi pricaju viceve o plavusama, a pametni spavaju sa njima.
evo jedan od mene ali nemoj da se ljutis:DD ma siguran sam da ti se omaklo, da ti inace ne pricas viceve o plavusama...
Hah! Jos jedan smeh! E stvarno je dobar odgovor koji se nadovezuje na vic o plavusama isprican od strane muskarca!
P.S.: vic sam cuo bas na dan kad sam ga i napisao i eto, omaklo mi se!
:: :: :: :: :: He! He! Dobar je, dobar :: :: :: :: -Srele se dve plavuse, i kaze jedna: e bila sam juce na testu inteligencije :: :: -Kaze druga: i kako si prosla :: :: -Odgovori ova: joj ma cuti dobro je, negativna sam :: :: :: :: kakva je razlika izmedju glupih i pametnih muskaraca :: glupi pricaju viceve o plavusama, a pametni spavaju sa njima :: :: evo jedan od mene ali nemoj da se ljutis:D :: ma siguran sam da ti se omaklo, da ti inace ne pricas viceve o plavusama...
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.