Ovo je drugi put da mi pomogneš i stvarno hvala! Ja sam napravio takav kabal ali ne radi, vjerovatno je u pitanju racunar ili sistem. Koja bi idealna konfiguracija bila za ove programe, ja koristim pentium na 133 sa 64 m rama i vindows 98se kao i freedos međutim ova dva programa neće da odrade posao.
:: Ovo je drugi put da mi pomogneš i stvarno hvala
Nema na cemu.
:: Ja sam napravio takav kabal ali ne radi, vjerovatno je u pitanju racunar ili sistem :: Koja bi idealna konfiguracija bila za ove programe, ja koristim pentium na 133 sa 64 m rama i vindows 98se kao i freedos međutim ova dva programa neće da odrade posao :: :: :: ::
Probaj da menjas u biosu setovanja za paralelni port. Pokusaj sve kombinacije, EPP 1.7 i 1.9, SPP, EPP+SPP, kao i da ukines COM portove. Najpre da je do sistema, ne do masine.
Ovo sa LPT portom sam probao ali se nisam sjetio da isključim COM portove a što se sistema tiče on je nov. Nego sad nemam na čemu da probam ovo sa isključenim COM portovima nadam se da je to problem. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.