Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Cudan bug
STRANA 1 OD 1
MACHINE Cudan bug 28.03.2013. 21:01 T52463

status: user
broj poruka: 5714
Ako je neko vec video...

Na jednom od HP ProLiant servera na kome je Windows 2008 R2 sam postavio skripte koje vrse demontiranje MSSQL 2008 baze iz memorije i backup ERP sistema na NAS uredjaj a koje se izvrsavaju nad SQL Expressom. Sve je to stavljeno u Tasks da se izvrsava svaki radni dan u odredjeno vreme. Sve je lepo setovano tipa da se pokrece batch skripta sa tim i tim nazivom a da se pokrece iz Start in opcije. Sve se izvrsava u builtin administrator modu, sa punim privilegijama. Probao sam da rade i kao da je pod 2003 i kao pod 2008/Vista i kao pod Win7/2008R2 ali...

Naime task se nekad izvrsi a nekad ne (mislim na pokretanje), nema pravila. Naprosto isti task nekad prodje i zavrsi normalno sa kodom 0x0 a nekad ne i onda u history da error code 0x1 koji nema daljeg obajsnjenja (totalni propust)

Na stranu sto je po meni 2008 kao i Win7 cisto sminkersko sranje koje je samo zakompikovano do bola i ne sluzi nicemu, dok je XP/2003 bio daleko stabilniji i robusniji sistem, no nebitno...

Da li je neko iskusio nesto slicno i u cemu je caka?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Jesi li pogledao ovo: 28.03.2013. 21:28 #484937

broj poruka: 11012
http://goo.gl/jPFNO

After I enabled `Run with highest privileges`, the task ran successfully...if a command to copy something to a server is ran with a user account that exists on the local machine, but not on the server you are copying to, the task will fail silently and may or may not report a result.
MACHINE Re: Jesi li pogledao ovo: 28.03.2013. 21:43 #484942

Naravno...to sam po defaultu i podesio, jer znam da ume da pravi problem...ali nije to. Takodje i da se izvrsi kad je na UPS, bez obzira da li je admin logovan ili ne, stavio i silent...ma sve kombinacije. Cudno je sto isti task sa istim podesavanjima nekad prodje a nekad ne, a isto se desava ako ga pokrenem i rucno, nekad prodje nekad ne...

:: http://goo.gl/jPFN
::
:: After I enabled `Run with highest privileges`, the task ran successfully...if a command to copy something to a server is ran with a user account that exists on the local machine, but not on the server you are copying to, the task will fail silently and may or may not report a result.
MilosNBG ... 29.03.2013. 08:30 #484992

broj poruka: 1586
Iscackao sam ovo, pa ti vidi pomaze li stogod... Davno prestao da se igram s tim pa je vise nagadjanje a mozda da i neku ideju .)

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

MACHINE Re: ... 29.03.2013. 08:44 #484993

koje? :)

:: Iscackao sam ovo, pa ti vidi pomaze li stogod... Davno prestao da se igram s tim pa je vise nagadjanje a mozda da i neku ideju .
:: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs