Hteo sam samo da podelim svoje neprijatno iskustvo sa benchmarka..
.upravo sam banovan sa benchmarka...da bih `se smirio` , smirio svoje strasti prema recima izuzetno inteligetnog ( na nivou amebe ) moderatora jer sam kao novi clan spamovao ?!?!?
Postovao sam 10-15 poruka ( sto radim svaki dan i na berzi i na drugim sajtovima ) na one teme koje su mi se ucinile zanimljive i na koje sam imao sta da prokomentarisem ili dam savet.
ali kretenskom moderatoru JITZE to ocigledno nije odgovaralo...decko mu nije dao ovo jutro , nije ga niko nategao i naguzio pa mi je lupio ban.
Pc berza ima odlican nacin rada foruma i ne treba da ga menja, ovo je samo dokaz koliko su ljudi kreteni cim se domognu bilo kakve pozicije sa makar imalo moci...tek onda pokazu svoje pravo lice.
Moderator sa preko 5000 postova je trebao za toliko godina rada da nauci kako treba da uredjuje forum a ne da svoje frustracije istresa na drugima.
Bez uvrede, ali to sto si napisao je malo ostro. Da li je taj moderator postupio ispravno ili ne, ne znam, ali u svakom slucaju nije na mestu da se na ovakav nacin izjasnjavas protiv njega ovde.
Pozz, nadam se da si dobio temp a ne permanent ban...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
pisao sam normalne poruke apsolutno..nikog ne poznajem tamo pa ne mogu ni da se posvadjam hehe....salu na stranu, normalne poruke samo mi je nabio na nos to sto sam toliko pisao.....
zamislite da vam neko ogranici sad na berzi da mozete da procitate samo 3 teme i odgovorite na 1 u toku celog dana.....
a mislite da prema ostalim starim clanova moderatori imaju takav odnos ??
dobio sam ban od 7 dana, ali totalno nebitno i da je 2 sata. Na taj forum se vise ne vracam.
p.s. naravno da su obrisane apsolutno sve poruke koje sam napisao .
@philaemos mislis da bih pisao ovde da mogu da iznesem svoje misljenje o ovoj stvari na benchu ili direktno moderatoru ?? banovan sam, nemam pristup forumu..a dosta mase dolazi sa bencha ovde....ovo nije ni ogovaranje niti radim takve stvari...
Nalozeni i izfolirani.Ima jedno nepisano pravilo moras da ladis jajaca userima koji imaju protekciju koji su navodno stekli kao neko `ime` na forumu ko zna zbog cega i takvi se ne diraju ni da ti hebu sve po spisku ali zato ispastaju obicni useri kao Ognjeni zbog neke banalne gluposti ili cak da nije bila greska,jednostavno je dan moderatoru bio los i pljas izlecicu svoje komplexe na nekom novom useru.
Ja odavno ni jedan forum ne smatram za ozbiljno i vecinom se sprdam bas namerno ako se ne polemise oko nekih zaista ozbiljnih stvari ili ako radim neke testove.Najdrazi su mi oni likovi koji misle da su preinteligentni i da treba da im se uvlacis u bulju .Takve volim najvise,premotam ih i uzduz i popreko a da ne znaju ni sta sam uradio.U njihovim ocima sam ja ispao glup a najveca tuga je sto ne vide koliko su zapravo suplji i ko tu zapravo kosi a ko vodu nosi..Kazu rejting,nivo..Kakav bre crni rejting na forumu.Sve je ovo jedan isfoliran svet i vestacko funkcionisanje. Nase drustvo je generalno otislo u qrac!Nema vise ozbiljnosti,nema nacina da se nesto nauci.Jedan od ozbiljnijih sajtova,foruma ,bar pokusaj da tako nesto bude je https://www.hwgurus.com.Tu je ekipa ljudi koja se istice sa znanjem i gde onaj ko zna moze i da prosperira kao da i nesto nauci.U sredini gde je oko tebe sljam i gde vlada neravnopravnost medju clanovima,neozbiljnost u vodjenju jednog foruma i sama neozbiljnost po pitanju znanja normalno je da ce se ovakve stvari desavati.
Ognjene samo iscooliraj,totalno nebitna stvar.I ja sam jednom bio banovan i optuzen da sam fejkovao rezultate jer sam tad dobio na overclock duelu poznatog overclockera koji inace voli da se duva i da mnogo prica.Posto nije mogao sportski da primi poraz optuzio me je da sam fejkovao rezultate zajedno sa jednim moderatorom.Mene su banovali iz mesta ali se kasnije dokazalo uz pomoc postenih ljudi i dokaza koje sam prineo da je to bila kobna greska po njih.Vlasnik mi se licno izvinuo.Moderator je izbacen sa bencha a ovaj konj je dobio usmeni ban..Znaci svasta mozes da dozivis.Nije to nista. Pcberza drugacije funkcionise.Ovde je opusteno ali je nivo znanja ZNj!Takodje niko nikog ne postuje i svi pricaju u glas a niko u stvari da nesto pametno kaze (cast izuzetcima) ...Da ne duzim mnogo.. Ono sto hocu da ti kazem je da se dzabe ne nerviras,svugde je isto mane vise.Sve to treba shvatiti kao jednu zahebanciju i nista vise.Ozbiljan treba samo biti kad je nivo polemike na nivou naucnih cinjenica a ne naklapanja i praznih prica.
Opusteno druze,bez nervoze..
Hebo te,al sam naporan.Opet sam se raspisao,udavi i sam sebe hehehehe.
Neki dan sam tamo na klupici procitao da na ovom forumu obitavaju samo neandertalci, normalno posto s vremena na vreme pogledam i tamo nesto nisam im dao za pravo.
Tamo je sve sviranje organu na razmnozavanje ali u belim rukavicama i obaveznim heksoralom da se ne inficiras.
Ljudi imaju strasno visoko misljenje o sebi a pisu o glupostima kao sto su duhovi na TFT monitorima ALI KAD JE MONITOR UGASEN NA PREKIDAC, mislim sta reci.
I nebeski se pre par godina jadao kako su ga tamo nesto banovali slicno tvom slucaju.
Ovo je daleko najliberalniji forum po mnogim pitanjima.
Svadja plane kad je tema intel-AMD ili zeleni-crveni, ali evo ja sam juce nesto prelistavao teme oko umrezavanja Win7 sa Win XP i moram da primetim kako svadje u tom delu foruma uopste nema.
Inace sam moj problem umrezavanja resio tako sto sam standardnu Win7 128bitnu enkripciju spustio na 40-50bit kako bi i ostali sistemi mogli da vide SEDMICU.
Ovde na forumu popijes BAN samo ako kazes nesto protiv gazde i to ti je to, neka pozivi berza mada u poslednje vreme smara sa klincima koji iscitaju baljezgarije onog shabana M. Kluzmanovica iz par brojeva SK pa onda zele ovde da pokazu kako sve znaju ali boze moj svi mi smo manje vise slicno poceli.
Tomato Republic Of Serbia !!!
Edit: Vidim da je i nebeski naveo njegovo banovanje.
alo bre mali.kome ti pretis bre.? kome ti dva zeca tri zeca sad .)..
cak sam pohvalio zajebanog u jednom postu, a i to je obrisao..vidis kakav je to covek.
@sky...ma dileja ...ima stvarno ok opustenih likova tamo(medju userima) , zato mi se i svidelo ali nisam hteo da prihvatim ono sto sam i ranije znao i sto se pokazalo , zato nisam ni dolazio na bench do sada.
Jitze napases mi se muda ko magarac rosne trave.
pc berza RULEZ
Ajd uzdravlje
:: Ako si im rekao :: Cekaj samo da te Zajebani cuje :: :: A sad ozbiljno,ko ti je kriv kad guras qrac u ruze,ja im nebi postovao makar davali po jedan hw za svaki post :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: ::
E sad za ova `damu` od pomenutog Jitze ima da popijes duzi ban... Sujeta je cudo ali tvoja reakcija je ipak neprimerena.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Jitze napases mi se muda ko magarac rosne trave. :: :: :: pc berza RULEZ :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Ako si im rekao :: :: Cekaj samo da te Zajebani cuje :: :: :: :: A sad ozbiljno,ko ti je kriv kad guras qrac u ruze,ja im nebi postovao makar davali po jedan hw za svaki post :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Znam da ne volis da te uzimam u usta ali moram reci da ti je svaka na mestu i da imas odlicno zapazanje. Kako tako berza opet funkcionise i to treba da bude ljudima jasno ma koliko trebali ili ne trebali moderatori.
P.S.Bila bi fora da neko dobije privilegije moderara na visem nivou i da banuje Zeljka i Misu sa foruma za lose vladanje hahahah.
ja sam vec i rekao da me briga za bench, dobio sam 7 dnevni ban ali javise necu ici tako da to ne menja nista.
a i nemoj da se pravis fini sad .) , sva sreca pa se u zargonu ovde nisu pricale i gore stvari.
Ajd uzdravlje
:: E sad za ova `damu` od pomenutog Jitze ima da popijes duzi ban.. :: Sujeta je cudo ali tvoja reakcija je ipak neprimerena :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: Jitze napases mi se muda ko magarac rosne trave. :: :: :: :: :: :: pc berza RULEZ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Ako si im rekao :: :: :: Cekaj samo da te Zajebani cuje :: :: :: :: :: :: A sad ozbiljno,ko ti je kriv kad guras qrac u ruze,ja im nebi postovao makar davali po jedan hw za svaki post :: :: :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Za istu stvar sam ja ranije dobio opomenu uz komentar da benchforum nije serbiancafe itd... ...takodje sam prestao da odgovaram tamo na teme, koristim nalog sad samo za oglase...
Sto se to dzabe nerviras.Niko ti ne garantuje da to i ovde ne mozes da dozivis.Ne mozes nista velicati.Ovde su se gore stvari desavale nego na benchu.Tamo za psovku dobijes ban i nema te ali isto tako budes i nepravedno kaznjen sto ovde toga nema tj ovde KAZNA i ne postoji :) Samo cool my friend,zagrli devojcicu ,hebo forum. P.S.Dugujes mi jednu drugaricu,nisam zaboravio da znas :)
upravo to...a pazi logiku ti ne smes da odgovaras i pises a kilometarski postovi i hiljade poruka starih clanova rastu iz dana u dan...
demokratija sta ces..
Ajd uzdravlje
:: Za istu stvar sam ja ranije dobio opomenu uz komentar da benchforum nije serbiancafe itd.. :: ...takodje sam prestao da odgovaram tamo na teme, koristim nalog sad samo za oglase.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Upravo o tome se radi...da sam ja psovoa, svadjao se, vredjao nekog BILO Sta pa da znam zasto dobijam opomene i ban, brisu mi se poruke pa ok..ne bi 2 sec razmisljao o tome...ali mrzim nepravdu iako bi u ovakvoj zemlji trebao da sam se vec navikao na isti ali jbg...
hehe.... nadao sam se da ces zaboraviti, stigle godine ovo ono...ipak da vise ostane za mene .)
Ajd uzdravlje
:: Ne volis da ga uzimas u usta, ali ga ipak uzimas? :D:D:D: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Znam da ne volis da te uzimam u usta :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
To je tacno a pogotovu kad se ode u teski off koji nije dorastao ni berzi ali zato su tu privilegovani useri i oni se ne diraju. Hebo te Ogenjene,jos uvek nisi naucio da se ponasas na forumima.Pa zar tako velike recenice da pises,mislim stvarno,nemam reci shame on you hahaha.
Nepravda.To je za mene tako poznata stvar.Bar sad znas kako je to osetiti.
Green Green Grass Of Home
:: upravo to...a pazi logiku ti ne smes da odgovaras i pises a kilometarski postovi i hiljade poruka starih clanova rastu iz dana u dan.. :: :: demokratija sta ces. :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Za istu stvar sam ja ranije dobio opomenu uz komentar da benchforum nije serbiancafe itd.. :: :: ...takodje sam prestao da odgovaram tamo na teme, koristim nalog sad samo za oglase.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: To je tacno a pogotovu kad se ode u teski off koji nije dorastao ni berzi ali zato su tu privilegovani useri i oni se ne diraju :: Hebo te Ogenjene,jos uvek nisi naucio da se ponasas na forumima.Pa zar tako velike recenice da pises,mislim stvarno,nemam reci shame on you hahaha :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: upravo to...a pazi logiku ti ne smes da odgovaras i pises a kilometarski postovi i hiljade poruka starih clanova rastu iz dana u dan.. :: :: :: :: demokratija sta ces. :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Za istu stvar sam ja ranije dobio opomenu uz komentar da benchforum nije serbiancafe itd.. :: :: :: ...takodje sam prestao da odgovaram tamo na teme, koristim nalog sad samo za oglase.. :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
da su im moderatori takvi mozgovi,da mogu sebi(mislim na gazde)da dozvole takav rezim.Koji ce evidentno oterati gro edukovanih ljudi sa tog foruma,jer samo nedosisani klinci mogu da trpe takve tripove.
Suicide Politics
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
logicno razmisljanje...ali otkud znas da bilo ko od tih klinaca nije duplo veci `mozak` od svih tih starih clanova ? I onda udri po svima ispod 99 999 postova i cuvaj dinosauruse....i onda si samo uspeo da oteras buduceg kranga
Ajd uzdravlje
:: da su im moderatori takvi mozgovi,da mogu sebi(mislim na gazde)da dozvole takav rezim.koji :: ce evidentno oterati gro edukovanih ljudi sa tog foruma.Jer samo nedosisani klinci mogu da trpe takve tripove :: :: :: Suicide Politics :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Boga mi nisi upravu.Tamo sam godinama i svasta sam video.To se desava vrlo cesto.Jednom je izbilo tesko sr@nje da je doslo do toga da jedan z@jebani user ide redom i da ih trazi da ih pogazi sve kao zeceve.Kasnije kad su videli kakvu su moralnu stetu naneli i koliko je to ozbiljno otislo pocelo je masovno izvinjavanje. Ma to sve treba govnavom motkom po glavi.Kaze stara izreka `Batina je iz raja izasla` .Inteligencija i odmereno ponasanje,lepa rec je za pametne ljude,za seljake i divljake ne ostaje nista drugo nego stangla u glavucu
Green Green Grass Of Home
:: da su im moderatori takvi mozgovi,da mogu sebi(mislim na gazde)da dozvole takav rezim.koji :: ce evidentno oterati gro edukovanih ljudi sa tog foruma.Jer samo nedosisani klinci mogu da trpe takve tripove :: :: :: Suicide Politics :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
bem vam sunce..ne stignem ni da editujem poruku :).....Treba da se pazi ko sta prica, sta pise u svojim postovima, da li vredja i kako se odnosi sa drugima i na taj nacin ugrozava forum a ne da se na ovaj nacin teraju potencijalni clanovi.
sramota.
p.s. drago mi je da je vec za pola sata bilo 303 pregleda ove teme.....
Ajd uzdravlje
:: da su im moderatori takvi mozgovi,da mogu sebi(mislim na gazde)da dozvole takav rezim.Koji :: ce evidentno oterati gro edukovanih ljudi sa tog foruma,jer samo nedosisani klinci mogu da trpe takve tripove :: :: :: Suicide Politics :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.