filelist.io, najbolji rumunski tracker, zatim standardni arenabg.com i zamunda.net
Ostali se gase, ova 3 opstaju kao i piratebay.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Koji preporucujes od ovih?Ja skoro 10 godina imam nalog na partis.
:: filelist.io, najbolji rumunski tracker, zatim standardni arenabg.com i zamunda.ne :: :: Ostali se gase, ova 3 opstaju kao i piratebay :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: ::
Takodje 10g. imam FileList, po meni je bolji od Partisa jer ima mnogo FreeLeech torenata i sadrzaj je mislim slican kao na Partisu.
Za sve ostalo dzabe arenabg i Zamunda, eventualno piratebay, to sve koristim. Za serije, igrice FileList je zakon. Brzina uvek FULL.
Za filmove pomenuto ostalo + rarbg.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Ali nemoj neki da se zayebu i misle `sad ću varam na Filelistu`. Mora da se poštuju pravila jer je prilično propisan tracker (zato su i dobre brzine, nema hit&run). Prekrši ih i postoji šansa te osim banovanja tebe i ip pool-a sa Filelista banuju i sa drugih poznatijih tracker-a (jer su uvezani, staff-eri se znaju i dele informacije o cheat-erima i trejderima).
Ja sam prvu put sa partisa banovan jer nisam znao pravila,posle preveo i 10 godina koristio bez problema
:: :: :: :: Filelist naravno :: :: Ali nemoj neki da se zayebu i misle `sad ću varam na Filelistu`. Mora da se poštuju pravila jer je prilično propisan tracker (zato su i dobre brzine, nema hit&run). Prekrši ih i postoji šansa te osim banovanja tebe i ip pool-a sa Filelista banuju i sa drugih poznatijih tracker-a (jer su uvezani, staff-eri se znaju i dele informacije o cheat-erima i trejderima).
Meni je za neke fw stvari i apdejte otpriL-I-K-E stigla molba uz dobrodoslicu da drzim ratio 0.4 i da na taj nacin pomognem ostalima.
Kako smo pre ono varali kad je up speed bio go q sa ratio masterom ili sta bese ali ima 10ak god od tog doba. Deksktoe sad drzim 24/7 aktivne samo zbog torrenta neka bleje jbg i cak azurno udaram ctrl a i force seed :)
Nudim pozivnicu za iptorrents za pozivnicu za filelist. Na iprorrents sam clan 12 godina, tako da onaj ko mi bude dao pozivnicu neka bude siguran da cu se pridrzavati pravila. email pe.mil@orion.rs
Dzabe mi brate filelist kad nemam invite, posto vidim da mora invite izgleda...
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Msi b450m Pro M2 Max Aegis 2x8gb 3200mhz WD20PURZ 2TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb Zotac 1080 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
:: filelist.io, najbolji rumunski tracker, zatim standardni arenabg.com i zamunda.ne :: :: Ostali se gase, ova 3 opstaju kao i piratebay :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: ::
Da, tu sitnicu sam smetnuo s uma, nekad nije trebao invite... Trazite u temi za pozivnice. Meni stoji da imam 4 pozivnice kao power user, medjutim kada kliknem, onda ispod se pojavi `invites are available only for VIP users`.
Ovo mi stoji na filelist-u: `У овом тренутку само ВИП класа може да генерише позивне кодове.`
Tako da samo VIP clan moze da ti ponudi pozivnicu. A ja svakako bih prihvatio tu IPT pozivnicu koju imas :D
@imarkovic @srdjanl sibnite mi email (ili kako vec da se kontaktiramo) samo drzite se pravila na IPT ja nekako navikao na njih kakvi god da su grdni
a ako imate neki invajt za negde bilo gde dajte da dodam u repertoar :)
moze i meni partis mada aj prvo da proverim mislim da sam tamo registrovan pre isusa hrista samo nisam ulazio mozda su me delete because of inactivity :D
I na partis su trazili da se postuje neko pravilo,vec sam naveo da sam sa prvog naloga bio sutnut jer sam bio relativno svež i priči torenata,i malo guglao,malo preveo pravila i skontao sta se trazi,i 10 godina drugi nalog bez problema. Imaš mail.
:: :: @imarkovic @srdjanl sibnite mi email (ili kako vec da se kontaktiramo) samo drzite se pravila na IPT ja nekako navikao na njih kakvi god da su grdn :: :: a ako imate neki invajt za negde bilo gde dajte da dodam u repertoar : :: :: moze i meni partis mada aj prvo da proverim mislim da sam tamo registrovan pre isusa hrista samo nisam ulazio mozda su me delete because of inactivity : :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.