Pomoc drugari.Damas sa, skinuo igru Need for speed the Run ali posle instalacije kada sam pokusao otvoriti obavestili su me da imam driver verzije 11.5 i da ova igrica zahteva drivet od AMD Radeon verzije 11.7 e sad ja sam neki solidni pocetnik pa drivere nisam do sad instalirao,sta mi mozete preporuciti?32 bitni mi je sistem Win 7.Ako postoji ijedna mogucnost da igram bez tog drajvera jer sam igrao i battlefield 3 koji je isto trazio taj drajver.
Iz Kontrol panela pokreneš deinstalaciju AMD Catalyst Install Manager-a, u toku koje izabereš da ti deinstalira sve vezano za AMD-ov drajver za grafičku. Na kraju deinstalacije tražiće ti restart. Posle restarta instaliraš poslednju verziju drajvera 12.3 koju (pre deinstalacije starog drajvera) skineš sa sledeće adrese: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Dokle vise ti AMD driveri..I mene su smorili,te su nestabilni,te pucaju,sad uslovljavaju.. Definitivno cu preci na nvidia koja je i onako bolja. Ne znam sta mi bi da uopste uzmem Radeon.Sad crvenim bez potrebe.
Javio se covek pocetnik a ti odmah trololololololololo...
Zeleni trol se crveni XD
Sto se teme tice, ne mora 11.7 moze bilo koj noviji, kolega ti je detaljno objasnio postupak.
najidealnije idealno
:: Dokle vise ti AMD driveri..I mene su smorili,te su nestabilni,te pucaju,sad uslovljavaju. :: Definitivno cu preci na nvidia koja je i onako bolja :: Ne znam sta mi bi da uopste uzmem Radeon.Sad crvenim bez potrebe :: ::
1. Desni klik na ekran 2. AMD Vision Control Center kliknes levim 3. Klines na Information, nalazi se sa leve strane prozora u dnu kolone. 4. Kliknes Software update 5. Kliknes Check for updates now... 6. Pratis dalje carobnjaka i instaliras driver.
Napomena: Ovakvim postupkom cesto nece postojati ni potreba za restartom racunara nakon instalacije drivera. Po meni jako lepo i lako. Ako nisi preveliki cistunac nije potrebno da deinstaliras stari driver da bi instalirao novi.
Salim se..Sta ima ovako? Vidim jedno vreme si trazio karticu poput 9500/9600GT ,da sam znao ranije da ti dam ali sad je kasno..
Ja sam zapravo ATI korisnik samo sto se predstavljam drugacije da bi bio in. Sad crveno nije u modi..Zeleno,priroda i te fore.. :)
:: A ti jos uvek vozis ATI :: :: Javio se covek pocetnik a ti odmah trololololololololo.. :: :: Zeleni trol se crveni X :: :: Sto se teme tice, ne mora 11.7 moze bilo koj noviji, kolega ti je detaljno objasnio postupak :: :: :: najidealnije :: idealno :: :: :: Dokle vise ti AMD driveri..I mene su smorili,te su nestabilni,te pucaju,sad uslovljavaju. :: :: Definitivno cu preci na nvidia koja je i onako bolja :: :: Ne znam sta mi bi da uopste uzmem Radeon.Sad crvenim bez potrebe :: :: :: ::
He he, jos sam tu. E nikako da zapalim iz NS-a malo preko grane, neda mi se, nije da necu.
Naso sam na kraju 4650 za 30e novu i 5750 za 50e polovnu i tako pokrpio te masine. Nije mi se dalo sa Nvidiom, nece pa nece, kupio jednu 9600GT pa vratio, imao sam LGU sa njom.
Ozbiljno, ne sprdam se.
najidealnije idealno
:: A ti si jos uvek u NS-u a :: :: Salim se..Sta ima ovako :: Vidim jedno vreme si trazio karticu poput 9500/9600GT ,da sam znao ranije da ti dam ali sad je kasno. :: :: Ja sam zapravo ATI korisnik samo sto se predstavljam drugacije da bi bio in :: Sad crveno nije u modi..Zeleno,priroda i te fore.. : :: :: :: A ti jos uvek vozis ATI :: :: :: :: Javio se covek pocetnik a ti odmah trololololololololo.. :: :: :: :: Zeleni trol se crveni X :: :: :: :: Sto se teme tice, ne mora 11.7 moze bilo koj noviji, kolega ti je detaljno objasnio postupak :: :: :: :: :: :: najidealnije :: :: idealno :: :: :: :: :: Dokle vise ti AMD driveri..I mene su smorili,te su nestabilni,te pucaju,sad uslovljavaju. :: :: :: Definitivno cu preci na nvidia koja je i onako bolja :: :: :: Ne znam sta mi bi da uopste uzmem Radeon.Sad crvenim bez potrebe :: :: :: :: :: ::
Nemam razlog da ti ne verujem ali bas sa 9600GT?Stari chip? Verujem da su ljudi imali problema,ja to nikad nisam sporio samo ma koliko sam se trudio ja to nisam doziveo. Dal zbog kompatibilnosti komponenti ili sta vec,nemam pojma. Otkud da nisi nasao neku polovnu 4770,to je dobra kartica,ja sam imao onaj Cyclone model.
:: He he, jos sam tu :: E nikako da zapalim iz NS-a malo preko grane, neda mi se, nije da necu :: :: Naso sam na kraju 4650 za 30e novu i 5750 za 50e polovnu i tako pokrpio te masine :: Nije mi se dalo sa Nvidiom, nece pa nece, kupio jednu 9600GT pa vratio, imao sam LGU sa njom :: :: Ozbiljno, ne sprdam se :: :: najidealnije :: idealno ::
Inace skinem ja sa AMD stranice drive verziju 12.3 najnoviju ali primetim ovo za moje veliko zacudjenje i zaprepascenje,nisam imao pre toga ATI catalyst instaler manager a ako to nemam trebalo bi imati bar display drive sto u mom slucaju ni toga nema :) Inace i Barrlefield 3 mi je trazila noviji drajver ali ipak se vukla nekako i igrao sam je cak i presao :D al eto ponekad neki bagic nista strasno
Dusane opameti se i nauci da se ponasas. Nekulturu i nevaspitanje ostavi za kod kuce. I nekad smisli nesto pametnije,sredstva kojim se sluzis ni deci ne prilice,previse je plitko.
E ovo ti je pravi primer kako se ne treba ponasati `u tim godinama` !
da AMD mašina nije bila mamina??? Sad si me razočarao. Ipak si je pravio za sebe. I ne teraj me da tražim temu u kojoj si sklapao AMD mašinu za mamu, da ne moram večeras još jednom da dokažem kako nisi u pravu.
vidis da samo muke sa tim drajverima..ljudi bre nepismeni,prave karte od 500e a ne znaju drajver ljudski da napisu..predji na nvidiu i uzivaj bez tih problema,duze ces ziveti :D
Zdravo drustvo,skinuh ja sad isti drajver ali 14.4 verziju cim je izasla i kada gledam film pojavi mi se plavi ekran sa belim slovima,i uhvatio sam par recenica da pise crashes dump file bla bla bla...bla..znam verovatno je drajver jer kada sam deinstalirao stari i instalirao ovaj odma mi se to pojavilo..Da li moze neki savet?Ako moze da se ovo ukloni ili da menjam drajver na onaj prosli?
I skinuo sam i prosli i ovaj sa istog sajta ali ovaj nesto nece msm radi za igre ali kad gledam duze film,zacuje se zujanje,neke boje po ekranu,plavi ekran slova i restArtuje se
hm... nesto ti brljavi opasno. ako te ne mrzi da pregazis sistem i izduvas dobro kulere cisto da iskljucimo to kao mogucnost? ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Pa kulere redovno cistim ali za sistem nisam sigran ali dok nisam ovaj drajver instalirao konp je radio perfektno jos imam i 48 jakih igara na kompu i radio je solidno
:: Pa kulere redovno cistim ali za sistem nisam sigran ali dok nisam ovaj drajver instalirao konp je radio perfektno jos imam i 48 jakih igara na kompu i radio je solidn :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.