Jedna jedina koja je stigla je ova, rezervacija ~nedelju dana unapred cini cudo :)
Hteo bih da se zahvalim drugu koji mi je pomogao da se domognem iste, you know who you are :)
Verovali ili ne, nisam je ni ubacio u komp, visio sam ceo dan po sajmu i jurio po bgu, tako da nisam smogao snage da pomeram kuciste kad sam stigao kuci, i da uradim sve to redno kako ide. Sutra taman posle faxa natenane.
zar je moguce da ne moze u ovom imageShack-u da se postavi link tako da otvori RAW sliku, ili odmah preko celog, nego ovako, pri ucitavanju 3 svetlosne godine...smara vise..inace lepa karta..naravno tu je i snoopy
Hvala, hvala, a za snupija cemo da vidimo po ceni :)
:: nek te sluzi, pa da je prodas za dobre pare, ako treba sa sve Snoopijem . :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: ATI Sapphire HD 5770, 1G :: ::
Cestitam na kupovini.Nek te sluzi. Nego cime si napravio fotke? Sto nisi slikao kartu pored glave da se uporede velicine :D P.S.Na jednoj slici si zgnjecio Snoopy-ja :(
Slikao sam KODAK-om Z885, imam ga od 2007. i dobro me sluzi. 5x opticki, 8mp, nije los iako neki put moras par puta da uslikas nesto da ne zamuti, al to samo bez blica u low-lit uslovima. Pa slikao sam sa onom knjigom, velicine je standard oxford/longman recnika, al evo i ovo poredjenje, to mi pri ruci
Re: Baš si imao sreće da je nabaviš, nigde ih nema
30.10.2010. 10:53
status: user broj poruka: 6083
Pa to, nekako ljudi bas navalili.
I jeste poprilicno veliki skok, sad cu moci da se navozam ko covek, a i da skrenem malo misli :D
:: Inače ovo će da bude najveći skok u istoriji neobaveznog gejminga - sa integruše na 6870 :: :: ... sad ćeš bar da igraš nešto umesto da po ceo dan smišljaš kako da prevariš devojčicu dok je u tuđini. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: Pa slikao sam sa onom knjigom, velicine je standard oxford/longman recnika, al evo i ovo poredjenje, to mi pri ruci :: :: http://img696.imageshack.us/img696/1720/1000913o.jp :: :: Nisam pored glave jer mi se kosa razisla od spavanja : :: :: Sad odo za koji min da je sredim pa na fa ::
@mortificat - fala i tebi, a za igranje popodne, jos je nisam ni udenuo xD
@raic to si u pravu..oko mene ljudi uglavnom sa faxa, pa sam se malo pogubio, al sam svakao mislio da se vidi..sta znam.
Sto se tice subote, idemo zato sto pojedini profesori nisu mogli u toku nedelje da dodju, pa mi sad mora da sjebemo sopstveni vikend. Jes da sam jos u 9 imao, al nisam mogao da ustanem, idem od pola 1 :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.